Σε ένα από τα πιο όμορφα σοκάκια των Άνω Λαδάδικων θα συναντήσεις το Vin. Ένα ζεστό στέκι τόσο για τους οινόφιλους, όσο και για τους λάτρεις του καλού φαγητού και καφέ. Βρίσκεται στο ισόγειο ενός επιβλητικού κτιρίου, όπου φιλοξενείται το πολυτελές boutique hotel,«The Mood Luxury Rooms».

Το Vin εξειδικεύεται στο κρασί, προσφέροντας 340 ετικέτες εκλεκτών κρασιών από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και από αμπελώνες του εξωτερικού που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό και εξειδικευμένο ουρανίσκο. Σημαντικό να σημειωθεί ότι τις περισσότερες ετικέτες μπορείς να τις απολαύσεις και στην by the glass εκδοχή τους, σε πολύ προσιτές τιμές. Η παρουσία sommelier θα σε βοηθήσει να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Υπάρχει και ποικιλία από καφέδες, ποτά, signature cocktails, καθώς και επισκέψιμη κάβα για όποιον θέλει να περιηγηθεί στα κρασιά που προσφέρονται.

Ωστόσο, στο χώρο αυτό μπορείς να απολαύσεις και γευστικά πιάτα που θα οδηγήσουν τον ουρανίσκο σου σε ιδιαίτερους γευστικούς προορισμούς. Στο χώρο του Vin θα σερβίρεται πρωινό από τις 7:30-11.00 και brunch από τις 11.00-14:00. Μία πληροφορία που δεν πρέπει να παραβλέψεις είναι πως από Δευτέρα έως Παρασκευή έχει Happy Hour σε καφέ και ροφήματα, στην τιμή των 2€ από τις 7:30 έως τις 12:00.

Ο χώρος

Η διακόσμηση του χώρου είναι απόλυτα ταιριαστή με την απόλαυση τους κρασιού, τις ιδιαίτερες γεύσεις και το ανάλογο service.

Οι πελάτες του ξενοδοχείου θα έχουν έκπτωση 10% σε οποιαδήποτε κατανάλωση.


Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Κατούνη 31, Άνω Λαδάδικα

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ