Το φημισμένο Anemos Beach Bar βρίσκεται στην όμορφη ακτή Σάνη στο πρώτο πόδι Χαλκιδικής, δίπλα στο camping Blue Dream. Λειτουργεί από το 1995 και αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, αλλά και των γύρω περιοχών. Οδικώς απέχει μόλις 83 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη και είναι μια καλή πρόταση για σύντομη απόδραση από την πόλη.

Στο Anemos Beach Bar απολαμβάνουμε τα καλοκαιρινά μας μπάνια και χαλαρώνουμε στις αναπαυτικές ξαπλώστρες του από νωρίς το πρωί, παρέα με ποιοτικό καφέ και σπιτικά ροφήματα.

Όσο, όμως, πλησιάζουμε προς το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα τη θέση τους παίρνουν δροσιστικές μπύρες, μέσα από μια πλούσια ποικιλία. Νύμφη, Heineken, Fischer, Sol, Άλφα Βαρέλι, Heineken 0,0%, Μηλοκλέφτης είναι εκεί, για να γράψετε τις πιο αξέχαστες εμπειρίες. Η μουσική θα σας εκπλήξει τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα.

Τη μπύρα σας μπορείτε να τη συνοδεύσετε με νόστιμες γευστικές επιλογές που θα βρείτε στον κατάλογό τους. Pizza, club sandwiches, sandwiches, burgers, hot dogs, pasta, ποικιλία από λουκάνικα, πλατώ αλλαντικών και τυριών, σαλάτες είναι μερικές από τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας.

Και να είστε σίγουροι πως περνώντας από το Anemos Beach Bar, όλο το καλοκαίρι, κάθε μέρα, θα σας περιμένει και κάτι διαφορετικό.

Περιοχή
Κασσάνδρα, Χαλκιδική