Η ναπολιτάνικη συνταγή για την pizza, από τις δημοφιλέστερες στον κόσμο, δίνει καθημερινά ραντεβού με τους pizza lovers της Θεσσαλονίκης στο Pizza Hood, στην Ερνέστου Εμπράρ. Η pizza ετοιμάζεται με υψηλή τεχνική και με τα καλύτερα υλικά από την Ιταλία. Η ζύμη ωριμάζει για πάνω από 12 ώρες κάτι που σημαίνει ότι δε θα βαρύνει το στομάχι σας. Ένας ξυλόφουρνος, όπου καίγονται ξύλα οξιάς μέχρι να φτάσουν τους 500 °C, εξασφαλίζει το άψογο ψήσιμο με τον παραδοσιακό τρόπο της Νάπολης.

Απολαύστε, λοιπόν, pizza φτιαγμένη, όπως στη Νάπολη αλλά χωρίς να χρειαστεί να κάνετε τόσα χιλιόμετρα και με νόστιμους συνδυασμούς υλικών ενώ οι υπεύθυνοι και το προσωπικό μπορούν να σας λύσουν ό,τι απορία έχετε σχετικά με τη ναπολιτάνικη pizza και έτσι να μυηθείτε περισσότερο.

Ιδανική παρέα για την pizza δεν μπορεί να είναι άλλη από μία Νύμφη ή μία Μάμος. Στην υγεία σας.

Διεύθυνση
Ερνέστου Εμπράρ 2
Άνω Λαδάδικα
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο
2310527212

Ανοιχτά
13:00 – 00:00