Μία νέα αντίληψη σε ό,τι αφορά την εστίαση και το κρέας, ειδικότερα, έχει εδραιωθεί πλέον στον Βόλο και ο λόγος είναι το «Κρέατος Τέχνη». Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ο συνδυασμός κρεοπωλείου και εστιατορίου αφού σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε από εκλεκτά κομμάτια κρέατος τα οποία θα ψηθούν, όπως πρέπει και θα σας σερβιριστούν στον χώρο του εστιατορίου. Φυσικά, μπορείτε να προμηθευτείτε κρεατικά της επιλογής σας για τον χώρο σας σε μεγάλη ποικιλία.

Σύγχρονες κοπές αλλά και παραδοσιακές επιλογές, είναι στη διάθεσή σας. Έτσι το Blacκ Angus της Αργεντινής και η Tomahawk  συναντoύν  το αρνί, το κατσικάκι και το πρόβειο κρέας.

Τα πιάτα μαγειρεύονται σε ξυλόφουρνο με παραδοσιακό τρόπο ενώ δε λείπουν από το μενού μαγειρευτά, πιάτα ζυμαρικών, σούβλες που πλαισιώνονται από σαλάτες και ορεκτικά και συνθέτουν ένα απολαυστικό γεύμα.

Μάλιστα, η διαδικασία ψησίματος είναι ορατή τόσο από τους πελάτες του κρεοπωλείου και του εστιατορίου όσο και από τους διερχόμενους εξωτερικά. Μέχρι τις 18:00 μπορείτε να επιλέξετε και από ένα σύνολο μαγειρευτών φαγητών κάτι που αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο το μενού του «Κρέατος Τέχνη».

Μάλιστα σε ό,τι αφορά την απόλαυση του φαγητού μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας ποικιλία κρεατικών αλλά και μαγειρευτών επιλέγοντας μικρότερη ποσότητα (μιλάμε για take away) και όχι την κλασσική μερίδα.

Οι τιμές είναι προσιτές και αυτό δίνει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες να επανέρθουν και να δοκιμάσουν σταδιακά όλες τις προτάσεις του «Κρέατος Τέχνη», οι οποίες είναι ιδανικές για να συνδυαστούν με παγωμένη μπύρα, όπως η Μάμος, η Fischer, η Heineken, η Erdinger αλλά και η κλασσική Amstel και η Amstel Free, για όσους θέλουν να απολαύσουν μπύρα χωρίς την επίδραση του αλκοόλ.

Διεύθυνση
Δημητριάδος 131
Βόλος

Τηλέφωνο
2421020340

Ανοιχτά
Κρεοπωλείο: από τις 08:00
Εστιατόριο: από τις 11:00