Το Γιασεμί το ξεχωρίζουμε για το στιλ του, τη φιλική του διάθεση και για τα μεζεδάκια του. Η οδός Τσόπελα, το στενάκι πίσω από τη ΧΑΝΘ που οδηγεί στην Εθνικής Αμύνης, έχει γεμίσει με χρώματα από τα λουλούδια και με παρέες που χαλαρώνουν στα τραπεζάκια του. Μία από τις πιο φιλόξενες γωνιές της Θεσσαλονίκης που έχει τον τρόπο να κρατάει μακριά τον θόρυβο του κέντρου.


Σ’ αυτό το υπέροχο «νησιώτικο» σκηνικό θα απολαύσετε τον καφέ σας, σπιτικές λεμονάδες και φροντισμένα πιάτα με μεζεδάκια από επιλεγμένα υλικά σε τιμές πολύ προσιτές. Έτσι οι γεύσεις «δένουν» αρμονικά με τη συνολική αισθητική που έχουν οι ιδιοκτήτριες, η Κατερίνα και η κόρη της, Ιωάννα, για όσα προσφέρει το Γιασεμί στους θαμώνες του.

 

Ένα σύγχρονο καφενείο που φροντίζει να σε απομακρύνει νοητά από το κουραστικό αστικό τοπίο και να κάνει τις στιγμές που βρίσκεσαι εκεί ξεχωριστές. Όπως καταλαβαίνετε εδώ είναι το τέλειο περιβάλλον για να απολαύσετε αγαπημένες μπίρες, όπως Νύμφη, Μάμος αλλά και την επιλογή του Μηλοκλέφτη για κάτι διαφορετικό.

 

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση 
Υπολοχαγού Ευσταθίου Τσόπελα 4

Τηλέφωνο
2315316300

Ώρες λειτουργίας
14:00-02:00