Το Urania Rooftop βρίσκεται από το 2014 στην ταράτσα του πανέμορφου νεοκλασικού κτιρίου στο πλακόστρωτο στενό της Πάικου με Καποδιστρίου, στην περιοχή της Βαλαωρίτου, στην κορυφή του Urania Bar.

Ο χώρος είναι χαλαρός και χωρίς υπερβολές, η μουσική εκλεκτική, κινείται μεταξύ της nu disco, jazz, downtempo, house και electronica, ενώ δε λείπουν ποτέ από το πρόγραμμά του τα θεματικά parties με γνωστούς djs και τα ατμοσφαιρικά live.

Το Urania Rooftop ξεχωρίζει και για την ποιότητα των ποτών του. Οι bartenders του –καθένας από τους οποίους έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στις μπάρες της πόλης-είναι ενημερωμένοι για όλες τις νέες τάσεις στα cocktails και έχουν πάντα έμπνευση. Πιστέψτε μας, έχουμε δοκιμάσει πολλές φορές και πάντα μας εκπλήσσουν ευχάριστα. Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ή έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθειά τους.

Ο χώρος του ανανεώνεται κάθε χρόνο με τις προσθήκες διαφόρων λεπτομερειών χωρίς να χάνει το συνολικό του ύφος και την αισθητική που πρεσβεύει.

Επίσης, ως εξωτερικός χώρος δεν υπόκειται στα μέτρα που αφορούν τους εσωτερικούς χώρους, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει όλοι να είναι καθήμενοι, να τηρούνται οι αποστάσεις και να γίνεται χρήση της μάσκας όταν εισέρχεται κάποιος στο εσωτερικό του κτιρίου.

Επίσης, όπως μας ενημέρωσε το Urania Rooftop Bar, μέσα από τα social media του, το σύνολο του προσωπικού είναι εμβολιασμένο. 

Για μια ακόμη χρονιά το Urania είναι η μικρή αυτή όαση στο τσιμεντένιο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι αυτό που λέει και το μότο της: Urania Rooftop. Το καλοκαίρι στην πόλη!  

 

ID: URANIA
ROOFTOP BAR

ΠΑΪΚΟΥ 4 & ΚΑΠΟΔΙΣΤΙΟΥ
Τ: (+30) 2315527999

Καθημερινά από τις 19:00

Facebook: Urania Bar

Instagram: Urania Rooftop