Σε μια από τις πιο αγαπημένες γειτονιές της Θεσσαλονίκης, τη Βαλαωρίτου, και συγκεκριμένα στην Καθολικών 1 θα συναντήσετε ένα fun εστιατόριο διαφορετικό από αυτά που έχετε συνηθίσει. Το Ugly Daughter, με κόντρα διάθεση στα ήδη υπάρχοντα κλασικά ονόματα που κυκλοφορούν στην αγορά, έχει γίνει το νέο στέκι στο κέντρο της πόλης.

Στο καλαίσθητο αυτό εστιατόριο, με την ξύλινη industrial διακόσμηση στο εσωτερικό, συνδυάζουν την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με τη σύγχρονη γαστρονομία, με συνταγές πειραγμένες και πολύ νόστιμες. Επιπλέον, διαθέτουν ποικιλία αυθεντικών ελληνικών αποσταγμάτων για ατελείωτο πιοτό με την παρέα. Τα ιδιαίτερα cocktails τους δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Και για να κλείσει καλά η μέρα δοκιμάστε τις γλυκές τους δημιουργίες, που θα σας αποπλανήσουν.

Δοκιμάστε το απολαυστικό brunch menu

Καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι απολαμβάνετε γλυκές και αλμυρές επιλογές από το νέο brunch menu τους. Μπορείτε να επιλέξετε pancakes, στραπατσάδα, μοναδικές αυγόφετες, καθώς και άλλες επιλογές που θα ανακαλύψετε στο μενού.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Καθολικών 1, Βαλαωρίτου

Ώρες λειτουργίας
09:00-02:00

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Κυριακή. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης οι γιορτές και οι αργίες.
20%

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ