Ένας νέος χώρος ευεξίας έχει δημιουργηθεί στην πόλη μας και συγκεκριμένα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ένα Εργαστήριο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, συνδυασμένο αρμονικά με ολοκληρωμένο Γυμναστήριο, στο οποίο έμπειροι φυσίατροι και φυσικοθεραπευτές παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες και πιστοποιημένοι εκπαιδευτές, γυμναστές και αθλητές φροντίζουν για τη σωματική και ψυχική σας ευεξία. Αυτό είναι το UCHU wellness, το οποίο μάς προσκαλεί να το επισκεφτούμε και να απολαύσουμε εμείς και η οικογένειά μας τις άρτιες υπηρεσίες του εργαστηρίου τους.

Σε ένα περιβάλλον ήρεμο, καθαρό και ευχάριστο, υψηλής αισθητικής, επιτυγχάνεται η χαλάρωση, η απελευθέρωση από το άγχος, η ενδυνάμωση του σώματος και εν γένει η σωματική και ψυχική υγεία και ανάταση.

Η φιλοσοφία τους

Όταν ανακαλύπτεις κάτι όμορφο και θέλεις να το διατηρήσεις, τότε το μοιράζεσαι. Στο UCHU wellness μοιράζονται την αγάπη για τη ζωή, μέσα σε ένα όμορφο, αρμονικό και υγιές σώμα, που χρειάζεται φροντίδα, αποκατάσταση, ενδυνάμωση. Μαζί τους θα το ανακαλύψουμε και θα το εξελίξουμε με τεχνικές που βλέπουν το σώμα και την ψυχή μας σαν ένα.

Στον χώρο τους δεν θα αισθανθούμε ότι δουλεύουμε επίπονα σε ένα εργαστήριο φυσικής και ιατρικής αποκατάστασης, αλλά ότι, μετά από μια αλλαγή στη ζωή μας, ξαναβρίσκουμε τους ρυθμούς, τη δύναμη και επαναπροσδιορίζουμε τα όριά μας, με τη βοήθεια των ειδικών.
Αυτοί ακούμε το σώμα μας και τις ανάγκες του, εμείς αφηνόμαστε στην εμπειρία τους.

Οι υπηρεσίες που απολαμβάνουμε

Τι είδος γυμναστικής προτιμάτε; Το UCHU και η έμπειρη ομάδα του έρχονται να προτείνουν λύσεις για κάθε είδους ανάγκη και προτίμηση. Διαθέτουν ομαδικά προγράμματα στον εξωτερικό τους χώρο, προτείνουν προγράμματα για εσάς που προτιμάτε να γυμνάζεστε στην άνεση του σπιτιού σας, διαθέτουν έξι ατομικούς χώρους για εσάς που θέλετε να γυμναστείτε στον εσωτερικό τους χώρο, διαθέτουν ιατρικές υπηρεσίες, αλλά και υπηρεσίες χαλάρωσης και εσωτερικής γαλήνης. Η ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων γυμναστικής σε αίθουσες είναι ανεξάντλητη και εμπλουτίζεται συνεχώς. Συγκεκριμένα θα βρείτε:

Ιατρικές Υπηρεσίες:
Φυσιατρική γνωμάτευση, Βελονισμός, Φυσικοθεραπεία, Manual Therapy, Προλοθεραπεία, Διαλογισμός Αυτογνωσίας, Massage, Αποκατάσταση

Υπηρεσίες Γυμναστηρίου:
Pilates, Aerial Yoga, Zumba, TRX, Όργανα & Βάρη, χορός, προγράμματα για παιδιά

Επιπλέον, στο καλά ενημερωμένο site τους θα βρείτε το eshop τους, το οποίο προσφέρει ποιοτικά προϊόντα καλλυντικών, ρουχισμό και είδη γυμναστηρίου σε πολύ φιλικές τιμές και για όλες τις προτιμήσεις.

Εάν, λοιπόν, επιθυμείτε να ευεργετήσετε τον εαυτό σας και να αναζωογονηθείτε, τότε βρίσκεστε στον κατάλληλο χώρο.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Γ. Παπανδρέου 94

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-23:00
Σάββατο 08:00-14:00
Κυριακή κλειστά

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

 • 1. 10 Συνεδρίες Βελονισμού από Φυσίατρο: 240€ (αρχική τιμή: 300€)
  *Μειώστε το βάρος σας, βελτιώστε την υγεία σας.

  2. 10 Συνεδρίες Φυσικοθεραπείας ή Μασάζ: 200€ (αρχική τιμή: 250€)
  *χαλαρωτική, αθλητική, λεμφική, μάλαξη

  3. 8 Συνεδρίες Βιοσυντονισμού: 200€ (αρχική τιμή: 260€)
  *330 ολοκληρωμένες Θεραπείες για οστεοπόρωση, άγχος, δερματικές παθήσεις, φοβίες με ειδικά προγράμματα μουσικής και τονικών συχνοτήτων

  4. Βιοσυντονισμός, έλεγχος υγείας: 30€ (αρχική τιμή: 40€)

  5. Βιοσυντονισμός, έλεγχος δυσανεξιών: 30€ (αρχική τιμή: 40€)

  6. 12μηνη συνδρομή για όλο τον χώρο του γυμναστηρίου με δώρο 10 Personal ή 10 Μασάζ: 430€ (αρχική τιμή: 430€ χωρίς το Personal & το Μασάζ)

  7. 12μηνη συνδρομή για όλο τον χώρο του γυμναστηρίου τις ώρες 11:00 - 16:00 (calm zone) χωρίς σάουνα: 224€ (αρχική τιμή: 280€)

  8. 12μηνη συνδρομή μόνο όργανα χωρίς σάουνα: 224€ (αρχική τιμή: 280€)

  9. 6μηνη συνδρομή μόνο όργανα χωρίς σάουνα: 128€ (αρχική τιμή: 160€)

  10. 40% σε όλα τα καλλυντικά του UCHU wellness

  Ισχύει: Δευτέρα - Σάββατο

  Δεν υπάρχει περιορισμός ατόμων (στην ίδια παρέα) που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις ανάλογες παροχές. Ισχύει η επίδειξη μίας κάρτας.

  *Τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 2310 412221

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ