Το Tuna Mediterranean Cuisine βρίσκεται στη βεράντα του ξενοδοχείου Ρήγας στην Άθυτο και επιμελείται για εσάς ένα ξεχωριστό μενού με γεύσεις από φωτιά και θάλασσα! Τα φρέσκα ελληνικά υλικά παντρεύονται με μυρωδιές και γεύσεις της Μεσογείου, δημιουργώντας πιάτα που σας περιμένουν να τα απολαύσετε σε ένα ονειρικό περιβάλλον.

Το γεύμα σας εδώ δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση. Είναι γαστρονομική εμπειρία. Τα άριστης ποιότητας υλικά συναντούν τη δημιουργικότητα του σεφ και σερβίρονται με φινέτσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Η θέα του Τορωναίου Κόλπου θα σας χαλαρώσει και η μοντέρνα αισθητική του χώρου θα σας συναρπάσει.

Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα

Όλος ο πλούτος της Ελληνικής γης και της Μεσογείου μπαίνει στο πιάτο σας. Πρωταγωνιστές στο μενού του είναι ο Τόνος, τα όστρακα και τα θαλασσινά, χωρίς, ωστόσο, να λείπουν και άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις σε ζυμαρικά και εκλεκτά κρεατικά.

Το Rigas Boutique Hotel στην Άθυτο, που φιλοξενεί το εστιατόριο, είναι γνωστό για την υψηλή αισθητική του και το Tuna the fish concept, συνεχίζοντας την παράδοση της άψογης φιλοξενίας και ευγενικής εξυπηρέτησης θα σας αποζημιώσει για την επιλογή σας.

Η εξυπηρέτηση θα σας ενθουσιάσει και σε συνδυασμό με τα παραπάνω θα γίνει το αγαπημένο σας εστιατόριο στην Χαλκιδική. Ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι ξεκινάει στο εστιατόριο Tuna.

Διεύθυνση
Rigas Boutique Hotel, Άφυτος Χαλκιδικής

Τηλέφωνο
2374 091187

Facebook | Instagram