Συστήνεται ως pizza, bar, restaurant και από το 2004 μας περιμένει στον Ν. Μαρμαρά για γευστικές αλλά και μουσικές στιγμές. Το Tucan (που έχει πάρει το όνομά του από το γνωστό πτηνό με το πολύχρωμο ράμφος) είναι ευρύχωρο και προτείνει μια ποικιλία πιάτων, χωρίς να μένει μόνο στην pizza και τα ζυμαρικά, τα οποία βέβαια τα τιμά επίσης ιδιαιτέρως.

Αρκεί να σκεφτείτε ότι η pizza που θα απολαύσετε ψήνεται σε ξυλόφουρνο και είναι στη διάθεσή σας και στην extra large μορφή με διάμετρο 50 εκ. Επίσης και τα πιάτα ζυμαρικών είναι χορταστικά και με διαφορετικούς συνδυασμούς υλικών, που θα καλύψουν όλες τις προτιμήσεις.

Όπως είπαμε, όμως, το μενού προτείνει και άλλα πιάτα τόσο κρεατικών όσο και θαλασσινών με επιλεγμένα προϊόντα και πάντα φρέσκα. Ψητά στη σχάρα, τηγανιές, γαρίδες, καλαμαράκια, χταπόδι και ό,τι έχουμε συνδέσει με τα απολαυστικά καλοκαιρινά τραπέζια. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με κρασί, μπύρα, αποστάγματα αλλά το bar μπορεί να σας ετοιμάσει και ένα δροσιστικό cocktail πριν ή μετά το γεύμα σας.

Ο χώρος είναι άνετος και προσφέρεται ειδικά αυτή την περίοδο για μην ευχαριστηθείτε το φαγητό χωρίς να σας απασχολούν οι αποστάσεις. Επίσης, και για τα παιδιά προσφέρεται καθώς μπορούν να απασχοληθούν με ασφάλεια σε τμήμα του εστιατορίου διαμορφωμένο για τους μικρούς φίλους.

Το Tucan αγαπάει και την καλή μουσική και τα live του είναι «θεσμός». Κάθε Παρασκευή και Σάββατο μας προτείνει έντεχνα και λαϊκά ακούσματα ενώ τις Πέμπτες η ατμόσφαιρα γεμίζει από μπαλάντες. Και πάλι, με όλους τους όρους για την ασφάλεια και την υγεία μας, όπως ορίζουν οι νέοι κανονισμοί.

Το σίγουρο είναι ότι εδώ θα νιώσετε ευπρόσδεκτοι από την πρώτη στιγμή και θα περάσετε νόστιμες και ευχάριστες στιγμές με φίλους.

Περιοχή
Χαλκιδική

Διεύθυνση
Νέος Μαρμαράς

Τηλέφωνο
2375072024

Ανοιχτά
12:00 – 01:00