Τσιπούρα, χιόνα, λαβράκι… όποιο ψάρι και να επιλέξετε, μπορείτε να κάνετε άνετα αυτή την συνταγή. Η δυσκολία είναι μόνο στο φιλετάρισμα. Ωστόσο, θα είναι πολύ εύκολο στον ιχθυοπώλη σας.

Υλικά:
1 τσιπούρα ανά άτομο
3 φρέσκα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές λωρίδες
1 καρότο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
λίγες τουφίτσες μαϊντανού
λάδι
αλάτι
πιπέρι

για την sauce:
3 κουταλιές μαγιονέζα
2 κουταλιές χυμό λεμόνι
πιπέρι
λίγη σκόνη μουστάρδας

Εκτέλεση:
-Φιλετάρουμε το ψάρι, όπως ακριβώς φαίνεται στις φωτογραφίες.
-Πάνω στο φιλέτο του ψαριού, τοποθετούμε λωρίδες από καρότο και φρ. κρεμμύδι. Επίσης, λίγες τουφίτσες μαϊντανού.
-Αλατοπιπερώνουμε και ρολάρουμε το φιλέτο μας. Το δέρμα του ψαριού από την εξωτερική πλευρά.
-Με την βοήθεια της κλωστής, δένουμε το ρολό για να μείνει ως έχει και στο φούρνο.
-Ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.
-Σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα υλικά για την σάλτσα μας και ανακατεύουμε καλά. Η σάλτσα μας, θα είναι ρευστή.

Βαθμός δυσκολίας: Μέτριο
Κόστος: 10,00 ευρώ
Μερίδες: 1 τσιπούρα ανά άτομο