Τρώμε έξω!

Αυτό είναι το απόλυτο σύνθημα της biscotto members card για το φαγητό στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα όσες φορές την ημέρα, την εβδομάδα ή τον μήνα θέλουμε τόσο εμείς όσο και η παρέα μας όλη τη νέα σεζόν.

Η biscotto members card συνεχίζει να δίνει δυναμικό παρόν στη γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης, μιας και αποτελεί αφορμή και μεγάλη ευκαιρία για όσους αγαπούν το καλό φαγητό ούτως ώστε να μπορούν να επισκέπτονται επιλεγμένα σημεία στην πόλη και να απολαμβάνουν τις γεύσεις τους σταθερά με έκπτωση 20% στο σύνολο του λογαριασμού και με μειωμένη συνδρομή.

 

Κάνουμε εμείς τους υπολογισμούς και σου δίνουμε το παράδειγμα

biscotto members card…ΚΕΡΔΟΣ…768€ τον χρόνο
…σου κοστίζει 10€ το χρόνο!
…σου επιστρέφει 768€ το χρόνο!
Ο υπολογισμός πραγματοποιείται για όσους πάνε για φαγητό σε εστιατόριο τουλάχιστον 2 φορές το μήνα με την παρέα τους (έως 8 άτομα).
…κάνε βήματα οικονομίας…»βγες» κερδισμένος…

Κάνε νέα αίτηση, ανανέωση ή δώρο την biscotto members card μόνο με 10€ ετήσια συνδρομή, αντί για 20€ όλη τη νέα σεζόν!

 

Δες μερικά από τα συνεργαζόμενα εστιατόρια του προγράμματος

 

Γνώρισε λίγο καλύτερα τη biscotto members card

H biscotto members card είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα εκπτώσεων και προνομίων για έξοδο, διασκέδαση, ψυχαγωγία και δράσεις με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη και αναφορά σε ολόκληρη τη Β. Ελλάδα.

H biscotto members card συνεργάζεται με τους καλύτερους χώρους ψυχαγωγίας και διασκέδασης της Θεσσαλονίκης, αλλά και με αντίστοιχους χώρους σε χειμερινούς και καλοκαιρινούς προορισμούς της Β. Ελλάδας, εξασφαλίζοντας για τους κατόχους της μοναδικές εκπτώσεις και προνόμια.

 

Πως μπορείς να αποκτήσεις τη biscotto members card

* Οι αιτήσεις γίνονται είτε τηλεφωνικά στο 2310 253878 είτε ηλεκτρονικά στο memberscard.biscotto.gr είτε μέσω αίτησης στο biscotto coffee+, στον πολυχώρο της πλατφόρμας του biscotto thessaloniki στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ | ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ | ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΡΤΑ