Η εβδομάδα ψυχολογίας επιστρέφει OnLine & Live για να μας αλλάξει τη ζωή εν μέσω καραντίνας!

Την Τρίτη 24.11.2020 στις 20:15 η κα Δέσποινα Δριβάκου σε live streaming αναπτύσσει μια θεματική γύρω από τα Επεισόδια Πανικού και πως μπορούμε να τα ξεπεράσουμε!

Λίγα λόγια για τη θεματική

Έχετε βιώσει ποτέ ένα απότομο κύμα έντονου φόβου ή δυσφορίας φαινομενικά από το πουθενά, που διήρκεσε αρκετά λεπτά;

Έχει συμβεί να αποφύγετε δραστηριότητες όπως  σωματική άσκηση, σεξουαλικές επαφές , να δείτε μια ταινία, ώστε να μην νιώσετε άβολα επειδή προκαλούνται  αισθήσεις, ανάλογες αυτών των επεισοδίων πανικού;

Κατά τη διάρκεια της ζωής σας υπήρχαν μέρη ή καταστάσεις (π.χ., μέσα μαζικής μεταφοράς, κινηματογράφοι, πλήθη, εμπορικά κέντρα,) που αποφύγατε ή νιώσατε  άβολα, λόγω του φόβου  ενός επεισοδίου πανικού;

Σας έχει συμβεί να έχετε επαναλαμβανόμενες ή απροσδόκητες «επιθέσεις» κατά τη διάρκεια των οποίων ξαφνικά διακατέχεστε  από έντονο φόβο ή δυσφορία χωρίς προφανή λόγο?

Στο workshop του biscotto thessaloniki θα μιλήσουμε live με την ψυχολόγο Δέσποινα Δριβάκου για όλα όσα μπορεί ένα επεισόδιο πανικού μπορεί να σημαίνει. Σας περιμένουμε, λοιπόν, την Τρίτη 24/11 στις 20:15 για μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση!

Λίγα λόγια για την ομιλήτρια

Η Δέσποινα Δριβάκου είναι ψυχολόγος και έχει εξειδικευτεί στην οικογενειακή/συστημική θεραπεία. Αποφοίτησε από το Α.Π.Θ., έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην ιατρική σχολή του αντίστοιχου πανεπιστημίου στην μεθοδολογία της ιατρικής έρευνας και κοινωνικής ιατρικής και σήμερα είναι υποψήφια διδάκτωρ της ιατρικής σχολής του Α.Π.Θ. Είναι πιστοποιημένη life coach και εκπαιδευμένη στον νευρογλωσσικό προγραμματισμό (NLP), καθώς και πιστοποιημένη σύμβουλος γάμου και ζευγαριών, με εκπαίδευση στο EFT Συγκινησιακά Εστιασμένης Θεραπείας (μέλος –ICEEFT ) και στο Developmental model – ( Couple institute USA). Δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γύρω από τα θέματα μητέρας και παιδιού, καθώς και της οικογενειακής ψυχολογίας. Κάνει συνεχείς εκπαιδεύσεις σε νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις (CRM, συμβολόδραμα) και στη διαχείριση διατροφικών διαταραχών (ΚΕΑΔΔ), συμμετέχει εντατικά σε συνέδρια σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει τακτική παρουσία στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο της πόλης. Κάθε Τετάρτη στις 14:30 εμφανίζεται στην εκπομπή ΤΑΛΕΜΕ του Βεργίνα Τηλεόραση.

Δέσποινα Δριβάκου
Ψυχολόγος Msc
Συστημική/Οικογενειακή  Ψυχοθεραπεύτρια
Life Coach /NLP Master Practitioner

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ONLINE – LIVE WORKSHOPS

 1. Για τη συμμετοχή σας στα biscotto workshops της Εβδομάδας Ψυχολογίας είναι απαραίτητη είτε η επικοινωνία σας τηλεφωνικά στο 2310 253878 είτε η συμπλήρωση των στοιχείων σας στην φόρμα που ακολουθεί, τσεκάροντας αντίστοιχα το workshop ή τα workshops που θέλετε να παρακολουθήσετε.
 2. Η συμμετοχή σας επιβεβαιώνεται οριστικά όταν κατόπιν σχετικής συνεννοήσεώς σας με μέλος της #biscottoteam προχωρήσετε στην κατάθεση του ποσού για την οριστική διασφάλιση της θέσης σας.
 3. Το κόστος συμμετοχής / biscotto workshop διαμορφώνεται στα 10 ευρώ
 4. Σε περίπτωση προαγοράς εισιτηρίων και συμμετοχή σας στα Workshop όλης της εβδομάδας το συνολικό κόστος διαμορφώνεται στα 40 ευρώ. Δείτε εδώ το σύνολο των θεματικών τηςOnLineΕβδομάδας Ψυχολογίας.
 5. Τηρείται αυστηρά η σειρά των εγγραφών καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων
 6. Η παρακολούθηση των biscotto workshops θα πραγματοποιηθούν live μέσω της ειδικής πλατφόρμας zoom
 7. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής σας θα σας αποσταλεί email με το link του meeting και έναν μοναδικό κωδικό

  On Line Εβδομάδα Ψυχολογίας: Δέσποινα Δριβάκου - Φόρμα Εγγραφής

  Όνομα*

  Επώνυμο*

  Εmail*

  Τηλέφωνο*

  Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

  Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.