Πόσο συχνά μπορείς να δειπνήσεις σε ένα στιλάτο δεντρόσπιτο; Σε αυτό το εστιατόριο-μινιατούρα μόλις δέκα θέσεων, που είναι στημένο κάτω από τα κλαδιά ενός μεγάλου πεύκου στην παραλία του κόλπου της Βουρβουρούς, ο Δημήτρης Παμπόρης αυτοσχε­διάζει δημιουργικά πάνω στις γεύσεις της ελληνικής παράδοσης, συνθέτοντας ένα μενού με προσωπικότητα, σύγχρονη αισθητική και βαθιά νοστιμιά.

Κορυφαίο πιάτο: Αγιορείτικος μπακαλιάρος με κρεμμύδια γιαχνί, πουρέ δαμάσκηνου και κρέμα γαύρου σε κρεμμυδόζουμο.

Ακόμα, εδώ μπορείτε να χαλαρώσετε σε μία μοναδική ατμόσφαιρα και σε ένα περιβάλλον ειδικά διαμορφωμένο για να σας κάνει να νιώσετε ελεύθεροι.

Ekies all senses resorts

Ο πανέμορφος αυτός προορισμός, λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον, ενώ τα 69 δωμάτια του ξενοδοχείου έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να σας προσφέρουν την απόλυτη απόδραση.

Η βασικότερη προτεραιότητα εδώ είναι η άνεση και η χαλάρωσή σας, πράγμα που είναι απόλυτα εμφανές από τα έπιπλα  και τα οικολογικά Coco-Mat που εγγυούνται την άνευ όρων ξεκούρασή σας.

πηγή: http://www.xrysoiskoufoi.gr