Ένα ακόμη biscotto event δια ζώσης, μετά τη νέα συνθήκη που βιώνουμε θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Μαΐου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.
Συζητήσεις με θέμα 
τον Τουρισμό και στη συνάντηση αυτή θα μιλήσουμε για ένα διαφορετικό ταξίδι .
Ο δημοσιογράφος  Χρήστος Νικολαΐδης θα μας μιλήσει για το επαγγελματικό ιδιαίτερο ταξίδι του προκειμένου να κάνει ανταπόκριση από την Ουκρανία του πολέμου.

Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι ένα τέτοιο ταξίδι;
Τι συναισθήματα νιώθει κάποιος που βρίσκεται σε μια τέτοια αποστολή;
Και όταν επιστρέφει πίσω; Είναι όλα όπως πριν;

Πολλά τα ερωτήματα που θα μας απασχολήσουν σε αυτή τη συνάντηση και ακόμη περισσότερα τα συναισθήματα που θα δημιουργηθούν.

Στο συντονισμό της συζήτησης ο ταξιδιωτικός συντάκτης Πάνος Γεωργιάδης από το BoardingPassport.com και η Χριστίνα Μαυρομάτη, Event Manager του biscotto community 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη  12 Μαΐου
Έναρξη: 20:15
είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Travel Talks: Το διαφορετικό «ταξίδι» 35 ημερών στην Ουκρανία του πολέμου: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.