Όταν ακούμε τη λέξη adidas μας έρχονται στο μυαλό πολλά πράγματα. Ανάμεσα τους και η εικόνα του παραδοσιακού letterman jacket, του κλασσικού, κολεγιακού look που λατρέψαμε. Το παρελθόν έχει το δικό του στυλ και η όψη του για τον καθένα είναι προσωπική υπόθεση, όπως και το ντύσιμο. Όταν πρόκειται για τον αθλητισμό, η κάθε στιγμή είναι η δική σου ιστορία. Η κάθε φορά που ίδρωσες για να τερματίσεις, που βγήκες για τρέξιμο προκειμένου να χαλαρώσεις μετά από μια δύσκολη μέρα, οι φορές που βόλταρες φορώντας τα ρούχα που αγαπάς. Κάθε στιγμή έχει ένα κομμάτι σου. Και η adidas το αποτυπώνει με το νέο κολεγιακό VRCT Jacket. Μία λέξη στο patch γίνεται η δική του ταυτότητα. Και εσύ δίνεις στο jacket σου τον χαρακτήρα που θέλεις. Δίνεις αυτό που κρύβεις μέσα σου στο ρούχο που σε ντύνει.

Οι ήρωες υπογράφουν με το δικό τους story

Τα πρότυπα σου έχουν το δικό τους story. Στιγμές που τους σημάδεψαν, δυσκολίες που τους έχτισαν, ανθρώπους που τους έδειξαν τον δρόμο. Η κάθε λέξη της πορείας τους έχει έναν ρόλο στον δρόμο για την κορυφή. Όμως είναι μία εκείνη που τον εκφράζει απόλυτα. Είναι μία αυτή που διάλεξαν για να κοσμήσει το προσωπικό τους patch. Για τον James Harden είναι η οικογένεια «FAMILY», για την Denise Schindler είναι η τελειότητα «I’MPERFECT», η Matte Towley γράφει τη δική της προσωπική ιστορία «AUTHOR», ο Paulo Dybala θυσίασε πολλά «SACRIFICE», ο Ning Zetao βάδισε μαζί με τη γενναιότητα, «BRAVE» ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς πίστεψε για να τα καταφέρει «BELIEVER». Όλοι τους έβαλαν το στίγμα τους στο VRCT Jacket που φόρεσαν. Οι ήρωες στον αθλητισμό κλείνουν μέσα από το jacket τους, κάθε μέρα, πριν και μετά από κάθε προπόνηση, όσα έζησαν. Το προσωπικό τους σύμπαν. Και το κουβαλάνε μαζί τους σε όσους στόχους φιλοδοξούν να κατακτήσουν.

Πάρε τα πρότυπα μαζί σου – Γίνε το δικό σου πρότυπο

Τώρα μπορείς να διαλέξεις μία λέξη από τους κορυφαίους adidas creators, από τους δικούς σου ήρωες και κάθε φορά που θα φοράς το VRCT jacket για να αφοσιωθείς άλλη μία μέρα στον στόχο σου, για να πας σε μία ακόμη προπόνηση, θα έχεις επάνω σου το κλασικό adidas ‘Α’ Teampatch με την υπογραφή τους. Επειδή ένας αθλητής μπορεί να έχει το δικό του μότο, τη δική του λέξη που του δίνει το κίνητρο για να πάει ένα βήμα παραπέρα, τώρα μπορείς κι εσύ να δημιουργήσεις το δικό σου μήνυμα. Τώρα μπορείς να αποκτήσεις το VRCT jacket σου στα adidas stores ή στο adidas.com και να αφήσεις ένα κομμάτι του χαρακτήρα σου να σε ακολουθήσει παντού.

Το ιδανικό ρούχο για να το φοράς παντού

Το jacket που σε εκφράζει πρέπει να είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να νιώθεις άνετα, να κινείσαι χωρίς δυσκολία, να το φοράς σε όποια εποχή θέλεις, να γίνει το δικό σου ρούχο. Το VRCT, επαναφέροντας τον σχεδιασμό του κλασικού bomber jacket, με τη στενή γραμμή και τα ελαστικά και ελαφριά υλικά του, με το ύφασμα διπλής πλέξης που το κάνει ιδανικό για όλο τον χρόνο, σου δίνει την ευκαιρία να νιώσεις κάτι παραπάνω από ευχάριστα όταν το φοράς, ενώ την ίδια στιγμή με τη μοντέρνα του όψη κερδίζεις την αισθητική που σου αξίζει.

Στον αθλητισμό δείχνεις ποιος πραγματικά είσαι

Είναι το πείσμα σου σε κάθε προπόνηση, είναι το vibe που αισθάνεσαι όταν κινείσαι μέσα στο ρούχο που σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση, είναι το πνεύμα και η μορφή που ενώνονται για να αναδείξουν ένα κομμάτι του εαυτού σου. Ο James Harden είπε: «Στα σπορ είναι σημαντικό να δείχνεις στον κόσμο ποιος πραγματικά είσαι. Ένας σημαντικός τρόπος για να το κάνω αυτό, ήταν πάντα το στυλ μου, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Το VRCT παίρνει το κλασικό κολεγιακό design και το μετατρέπει σε έναν καμβά για να εκφράσεις την προσωπικότητά σου».

Τώρα μπορείς να εκφράσεις το «είναι» σου. Σε κάθε σου βήμα, σε κάθε σου προσπάθεια, σε κάθε σου κίνηση. Και η adidas σου δείχνει τον τρόπο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ