Εκδήλωση οινογνωσίας και γευσιγνωσίας με θέμα Τοποποικιλίες & στυλ κρασιού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, στην Casa Bianca, στο πλαίσιο της συνεργασίας της ένωσης οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» και του Thessaloniki Food Festival του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι διοργανωτές:

«Θα γνωρίσουμε και θα δοκιμάσουμε ποικιλίες που καλλιεργούνται στον βορειοελλαδίτικο αμπελώνα δίνοντας ξεχωριστούς οίνους, και στυλ κρασιών τα οποία με τη σειρά τους αναδεικνύουν τις ποικιλίες αλλά και τον τόπο προέλευσής τους.

Τους 12 διαφορετικούς οίνους της βραδιάς που ξεχωρίζουν για τις ποικιλίες ή το στυλ τους, ή και τα δύο, θα τους απολαύσουμε συνδυάζοντάς τους με ποντιακά τυριά Ραγιάν και αρτοποιήματα Κουκουμέρια.

Παρουσίαση: Βασίλης Γαλανός, δημοσιογράφος οίνου.

Η εκδήλωση, που εντάσσεται στο πρόγραμμα του 7ου Thessaloniki Food Festival, αποτελεί μέρος της κεντρικής εκδήλωσης γευσιγνωσίας κρασιών και αποσταγμάτων «Τα ΒορΟινά», των οινοπαραγωγών-μελών της ένωσης «Οίνοι Βορείου Ελλάδος».

info

Τοποποικιλίες & Στυλ Κρασιού
Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, ώρα 20:00
Casa Bianca – Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης
Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας 180
Τ. 2313 318538
Αριθμός θέσεων περιορισμένος.
Παρακαλούμε για την έγκαιρη κράτησή σας.
Κόστος συμμετοχής ανά άτομο: 10€