Τα βρίσκεις σχεδόν σ’ όλες τις γειτονιές της πόλης. Εμφανίζονται μπροστά σου πάντα την κατάλληλη στιγμή και βρίσκονται εκεί όλες τις ώρες για να χαρίσουν αυτό που πάντα ψάχνεις: μοναδικές γεύσεις espresso που θα σε δροσίσουν φέτος το καλοκαίρι! Στα Todaylicious & Today’s Delicious Stores πίνουμε υπέροχους καφέδες όλη τη μέρα… αλλά και τη νύχτα! 

Οι Guardians of Delicious ή αλλιώς οι Φύλακες της Γεύσης, προσφέρουν καφεΐνη (και όχι μόνο) σε μεγάλη δόση για μοναδική απόλαυση διαρκείας με τα ξεχωριστά Freddo Espresso Grande & Freddo Cappuccino Grande! Σε μεγαλύτερο μέγεθος αλλά και σε value for money τιμή, τα ροφήματα συνδυάζουν την απόλυτη γευστική εμπειρία των «κλασσικών» καθημερινών μας συνηθειών με παρατεταμένη διάρκεια, μεταμορφώνοντας κάθε στιγμή της ημέρας σε GRANDE απόλαυση!

Freddo Espresso Grande & Freddo Cappuccino Grande

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε το Freddo Velluto και Freddo Velluto Caramel, τον μαγικό συνδυασμό αρωματικού espresso με πλούσια, βελούδινη κρέμα με φυτικά λιπαρά και σιρόπι καραμέλας που σε προκαλεί να… κάνεις του «κουταλιού» σου!

Freddo Velluto Caramel

Τίποτα όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με το παγωτό Softy και ειδικά όταν συνδυάζεται με την σταθερή αξία που τόσο αγαπήθηκε απ’ την πόλη μας τον…NesCafe Frappé. Το από μηχανής θεϊκό παγωτό έρχεται και αγκαλιάζει τα μοναδικά ροφήματα NesCafe Frappé ή Freddo Espresso, τα οποία προσφέρονται παγωμένα από τους Guardians σε κάθε κατάστημα, σε κάθε γειτονιά 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα! 

NesCafe Frappé με Softy παγωτό

ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;
ΜΠΕΣ ΕΔΩ