Η ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής Βελεσιώτου δύσκολα χαρακτηρίζεται, παρ’ όλα αυτά αποτελεί μια γέφυρα που μας ενώνει με το πιο αρχέγονο, το πιο αληθινό κομμάτι του τραγουδιού και της έκφρασης.

Συγκινεί με τον πιο άμεσο τρόπο, τραγουδώντας παλιά λαϊκά που άφησαν εποχή καθώς και τραγούδια όπως οι “Μέλισσες” και τα “Διόδια” που την καθιέρωσαν στις καρδιές του κοινού όπως και το πρόσφατο “Πόσο πονάει η καρδιά” από το νέο της album “Ένας κύκλος είναι όλα”.

Από το πρόγραμμά της δε θα μπορούσαν να λείπουν κλασσικά τραγούδια αγαπημένων συνθετών που έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη μας και μας αρέσει να τα τραγουδάμε.
Μαζί της η ανερχόμενη τραγουδοποιός Κωνσταντίνα Πάλλα η οποία έχει κυκλοφορήσει ήδη την πρώτη της δισκογραφική δουλειά από τη MINOS EMI με τίτλο » Όνειρα » και έχει γράψει για τη Φωτεινή Βελεσιώτου το ήδη αγαπημένο από τον κόσμο, » Πόσο πονάει η καρδιά «.
Σταθεροί συνταξιδιώτες τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Καραμφίλλης στο μπουζούκι, ο Διονύσης Μακρής στο μπάσο, ο Θωμάς Κωστούλας στα τύμπανα και ο Νίκος Παπαναστασίου στην επιμέλεια της ορχήστρας, το πιάνο και το ακορντεόν..

 

info
Σάββατο 9 & 16 Νοεμβρίου
Ξέφωτο
Λυκούργου 4, Λαδάδικα
Ώρα έναρξης 22:30

Εισοδος: 12€, Προπώληση: 10€

 • Τηλ κρατήσεων: 6931091534
 • Η αγορά του εισιτήριου δεν εξασφαλίζει θέση καθημένου.
 • Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό
  ————————————————————————————–
  ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
  ΣΑΡΩΘΡΟΝ (Λαδάδικα, Κατούνη 17 – 2310.538282)
  ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ (Πλατεία Ναυαρίνου 14 – 2310.278515)
  ΔΙΩΡΟΦΟΝ (Καλαμαριά, Κερασούντος 81 – 2310.453998)
  ΛΥΚΙΣΚΟΣ (Ανω Ηλιουπολη, Μαυρομιχάλη 9 & Δαβάκη 65 – 6980127359)
Ζωντανή Μουσική biscotto members card

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

 • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία σε είσοδο, ποτό και φιάλη. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ