Η εταιρία υποστήριξε το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της Θεσσαλονίκης.

Το Τσίπουρο Μακεδονίας Αρχοντικό της ποτοποιίας Μελισσανίδη ήταν Υποστηρικτής του 13ου Διεθνή Μαραθώνιου «Μέγας Αλέξανδρος», που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 1 Απριλίου.

Η εταιρία υποστήριξε το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της συμπρωτεύουσας δημιουργώντας, σε συνεργασία με το εστιατόριο Famigliano, ένα τσιπουράδικο στο χώρο των VIP το οποίο στήθηκε στον τερματισμό του Μαραθωνίου.

Οι VIPs της διοργάνωσης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το γλυκόπιοτο Τσίπουρο Αρχοντικό και τις ξεχωριστές γεύσεις του εστιατορίου Famigliano απολαμβάνοντας τη θέα του τερματισμού των αθλητών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διεθνής μαραθώνιος της Θεσσαλονίκης έχει εξελιχθεί σε θεσμό.

Το ρεκόρ των 30.000 συμμετεχόντων από 63 διαφορετικές χώρες και το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών που έλαβαν μέρος, σε συνδυασμό με την εξαιρετική και δημιουργική διοργάνωση, συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Λίγα λόγια για το τσίπουρο Αρχοντικό

Το Τσίπουρο Μακεδονίας Αρχοντικό παράγεται στην Αλμωπία του νομού Πέλλας, μία περιοχή με πολυετή παράδοση και κουλτούρα στην απόσταξη τσίπουρου. Σε αυτόν τον ιδιαίτερο τόπο καλλιεργείται η μοναδική τοπική ποικιλία αμπέλου «Αμάσι» (ή όψιμο Αλμωπίας), μια ποικιλία ιδανική για απόσταξη χάρις στην φυσικώς υψηλή απόδοση της σε αλκοόλες. Το λευκό της σταφύλι είναι η τέλεια επιλογή για ένα παραδοσιακό απόσταγμα με ιδιαίτερο χαρακτήρα, όπως το τσίπουρο. Επιπλέον, το κρυστάλλινο νερό των πηγών του Καϊμακτσαλάν αλλά και η διαδικασία απόσταξης που πραγματοποιείται σε μικρούς χάλκινους άμβυκες, δίνει στο Τσίπουρο Μακεδονίας Αρχοντικό τον μοναδικό του χαρακτήρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ