Από τον καιρό που η εταιρία Fokas πτώχευσε, το κτίριο όπου η γνωστή εταιρία στεγαζόταν παραμένει ανοίκιαστο. Ωστόσο, σύμφωνα με την Transtor, η κατάσταση σύντομα θα αλλάξει.

Πιο συγκεκριμένα, η Trastor εξέδωσε ανακοίνωση συνεργασίας με τον όμιλο Inditex, καλωσορίζοντας παράλληλα την Pull & Bear ως «μισθωτή στο νεοαποκτηθέν ιστορικό ακίνητο της, επί της οδού Τσιμισκή 64, στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης

Οι ανακοίνωση της συνεργασίας

Ο κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Trastor, δήλωσε:

Η ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών αποτελεί βασική παράμετρο των επενδυτικών επιλογών της Trastor. Στη κατεύθυνση αυτή η μίσθωση του ακινήτου μας επί της οδού Τσιμισκή από τον Όμιλο Inditex, έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους ένδυσης-υπόδησης παγκοσμίως, αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στις επενδυτικές επιλογές μας. Ταυτόχρονα, η εν λόγω μίσθωση θα ενισχύσει σημαντικά την οικονομική θέση της Εταιρείας με μακροχρόνια οικονομικά οφέλη για τους μετόχους μας.

Μπορεί να παρέμεινε για λίγο καιρό το κτίριο εγκαταλελειμμένο, τώρα πια όμως, βρήκε εκεί στέγη μια εταιρία κολοσσός. Και πιστεύουμε πως, πολύ πιθανόν, ακόμα και του κτιρίου αυτοί οι όροφοι δεν θα φτάσουν για να καλύψουν την ποικιλία της Pull & Bear.