Η ιστορία του ούζου στην περιοχή της Μαγνησίας, ξεκινησε το 1922, όταν Μικρασιάτες πρόσφυγες από τη Σμύρνη, εγκαταστάθηκαν στη Νέα Ιωνία της Μαγνησίας.

Τότε, στις αρχές του 20ου αιώνα, ταξίδεψαν μαζί με τους παππούδες της οικογένειας Αποστολάκη, από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας στα Προσφυγικά της Μαγνησίας, τα μυστικά και η εμπειρία του οικογενειακού Σμυρνέικου ούζου.

Τριάντα χρόνια μετά, το 1954, υλοποιήθηκε ξανά, στη Νέα Ιωνία του Βόλου η παλιά οικογενειακή συνταγή, δίνοντας τα πρώτα μπουκάλια από το οικογενειακό ούζο με καταγωγή ποιότητας, τo ΟΥΖΟ 1954!

Σήμερα, με οδηγό τη σμυρνέικη παράδοση η Οικογένεια Αποστολάκη συνεχίζει το ταξίδι των μυστικών της παλιάς οικογενειακής συνταγής, δημιουργώντας αυτό το εξαιρετικό και γλυκόπιοτο ούζο, τo ΟΥΖΟ 1954.