Αγαπάς το online παιχνίδια και αναζητάς ένα laptop που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ενός gamer του 2020; Αναζητάς ταχύτητα, αντοχή, graphics, ακουστική, διάρκεια και υψηλές επιδόσεις; Το laptop που χρειάζεσαι ονομάζεται ΗΡ Pavilion Gaming και σου ταιριάζει γάντι! Παρακάτω θα δεις γιατί.

HP Pavilion Gaming Laptop 15-ec1000nv

Έτοιμος για παιχνίδι, έτοιμος για υψηλές επιδόσεις

Απόφυγε κάθε συμβιβασμό χάρη στον λεπτό και ισχυρό φορητό υπολογιστή παιχνιδιών HP Pavilion 39,6 cm (15,6″). Απόλαυσε κορυφαία γραφικά και επεξεργαστική ισχύ για παιχνίδια και ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών, συν βελτιωμένο σύστημα ψύξης για συνολική απόδοση και σταθερότητα. Βυθίσου στο παιχνίδι με μια οθόνη micro-edge και προσαρμοσμένο ήχο. Η απόλυτη ισορροπία μεταξύ εργασίας και παιχνιδιού για να μπορείς να τα κάνεις όλα.

Τι εννούμε; Δες:

Ισχύς για να τα κάνεις όλα

Κατάκτησε τα πάντα με τη σειρά φορητών επεξεργαστών υψηλών επιδόσεων AMD RyzenTM 4000 και κάρτα γραφικών NVIDIA®. Η οθόνη ανάλυσης Full HD με γρήγορο ρυθμό ανανέωσης αποδίδει αρμονικά τα οπτικά εφέ παιχνιδιών, ενώ παράλληλα δίνει πνοή στην ψυχαγωγία και σε κάθε είδους περιεχόμενο.

Μείνε στο παιχνίδι

Παίξε πιο δυναμικά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε ένα φορητό υπολογιστή με σύστημα δύο1 ανεμιστήρων για βελτιωμένη θερμική ψύξη. Ο μεγάλος αεραγωγός στην πίσω γωνία και οι διευρυμένες είσοδοι αέρα μεγιστοποιούν τη ροή αέρα ώστε να βελτιωθεί η συνολική απόδοση και σταθερότητα, διατηρώντας το μηχάνημα κρύο κατά τη διάρκεια εκτεταμένης χρήσης.

Τολμηρή σχεδίαση

Βυθίσου στο παιχνίδι. Η κομψή οθόνη micro-edge παρέχει μέγιστη εμπειρία προβολής ενώ τα μπροστινά ηχεία από την B&O προσφέρουν ισχυρό, προσαρμόσιμο ήχο.

Δε θα σε απογοητεύσει

Ο ΗΡ Pavilion Gaming είναι έτοιμος για παιχνίδι. Έτοιμος για υψηλές επιδόσεις. Περιλαμβάνει:

  • Windows 10 Home 64
  • Επεξεργαστή AMD Ryzen™ 5
  • 8 GB memory; 256 GB SSD storage
  • Αντιθαμβωτική οθόνη FHD, IPS, 39,6 cm (15,6″) micro-edge με οπισθοφωτισμό WLED, 250 nit, NTSC 45% (1920 x 1080) [17]

Δες αναλυτικά τις προδιαγραφές του laptop που θα απογειώσει την gaming εμπειρία σου.