Πώς θα σου φαίνονταν εάν μπορούσες να παραγγείλεις τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θέλεις και να τον παραλάβεις προσαρμοσμένο στο γούστο σου; Πώς θα σου φαίνονταν αν είχες την ευκαιρία να ζητήσεις το άρωμα, την ένταση της γεύσης και όλα τα στοιχεία που δημιουργούν το ρόφημα αυτό που σου ταιριάζει και να το βλέπεις να παρασκευάζεται μπροστά στα μάτια σου; Στη Δωδεκανήσου, υπάρχει ένα μέρος που κρύβει μέσα του όλα τα μυστικά του καφέ. Το brew ανήκει στο Τρίτο κύμα καφέ, που φέρνει μαζί του καφέ ανωτέρας ποιότητας τόσο ως προς την προέλευση όσο και ως προς την επεξεργασία και τη διαδικασία παρασκευής. Με μεθόδους που θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στην καθημερινή σας σχέση με τον καφέ και θα σας κάνουν να ανακαλύψετε τη γεύση και τα είδη που ενδεχομένως να μη γνωρίζατε, η επίσκεψη στη Δωδεκανήσου 13 και στον παράδεισο του καφέ, είναι μονόδρομος.

Μετά από έναν διετή σχεδιασμό, οι άνθρωποι του Brew, φέρνοντας ιδέες από το εξωτερικό, δημιούργησαν μια ανοιχτή κουζίνα έτσι ώστε ο πελάτης να βλέπει ξεκάθαρα αυτό που γίνεται. Να απολαμβάνει όλη τη διαδικασία παρασκευών.

Οι μέθοδοι του καφέ που δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα

Εδώ η εμπειρία σου ξεκινά από τους ανθρώπους. Γιατί ο καφές δεν είναι μια απλή υπόθεση, αλλά περνάει από την καλημέρα και το μεράκι των ανθρώπων που μας τον φτιάχνουν. Όταν καθίσεις μπροστά από τον πάγκο του και διαλέξεις ποια από τις ποικιλίες και τις μεθόδους παρασκευής θέλεις, να είσαι σίγουρος ότι θα νιώσεις την οικειότητα εκείνη που θα σου φτιάξει τη μέρα. Ο ιδιοκτήτης του, ο Γιάννης, είναι ένας άνθρωπος που έχει τόσο την εμπειρία όσο και την ευγένεια για να μεταφέρει σε εμένα και στους πελάτες του τα μυστικά του ιδανικού καφέ. Ο ίδιος πίνει τέσσερις καφέδες την ημέρα. «Έναν φίλτρου, πάντα είναι ο πρώτος καφές της ημέρας, μετά έναν κρύο και μετά θα δοκιμάσω κάποιους espresso».

Τα μυστικά του καφέ φίλτρου

«Ο καφές έχει να κάνει με τις γευστικές προτιμήσεις του καθενός», μου λέει ο ίδιος δείχνοντας μου τις τέσσερις μεθόδους με τα διαφορετικά εργαλεία, V60, Chemex, Aeropress, Siphon και Cold brew, για την Παρασκευή του καφέ φίλτρου. «Το καθένα σου δίνει και μια ξεχωριστή γεύση», συμπληρώνει. Άλλωστε το brew είναι το μέρος που φημίζεται για την έμφαση που δίνει στον καφέ φίλτρου, αναδεικνύοντας τα στοιχεία εκείνα που θα τον κάνουν πρώτη επιλογή κάθε φορά που το επιλέγετε για τον καφέ σας.

Πάρτε τα μυστικά του καφέ στο σπίτι σας

Ο κόσμος που θα περάσει την πόρτα του δε μένει στο ποτήρι του καφέ που θα πάρει. Ούτε στην πρώτη εκείνη μαγική γουλιά που θα τον εντυπωσιάσει. Και αυτό γιατί το επόμενο πράγμα που θα κάνει είναι να διαλέξει από τα διαφορετικά χαρμάνια και από τα εργαλεία εκείνα που θα του δώσουν τη δυνατότητα να παρασκευάσει επαγγελματικό καφέ σπίτι του. Πώς θα γίνει αυτό; Με τα μυστικά και την τεχνογνωσία που θα του δώσουν οι άνθρωποι του Brew που είναι πάντα στη διάθεση σας. Έτσι παίρνοντας όσα χρειάζονται για να παρασκευάσετε μόνοι σας εκλεκτό καφέ στο σαλόνι σας, έχετε πάντα τους ανθρώπους εκείνους οι οποίοι θα σας δείξουν τον δρόμο για τη γουλιά που θα αλλάξει τη μέρα σας.

Μία επίσκεψη στο Brew αρκεί για να μυηθείτε σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και μυστικά με γεύση καφέ. Ανοίξτε την πόρτα του και εξερευνήστε τον παράδεισο της καθημερινότητας σας. 

Διεύθυνση: 
Δωδεκανήσου 13

Περιοχή: 
Κέντρο