Όσοι ξέρουν το περίμεναν καιρό, όσοι δεν γνωρίζουν ήρθε η ώρα να το μάθουν. Το μεγαλύτερο Pool Party της πόλης με τα ιστορικά Sold out είναι γεγονός.

Το ROOFTOP POOL PARTY at Capsis, επιστρέφει μετά από 2 χρόνια απουσίας και 3 μήνες καραντίνας και υπόσχεται μία υπερπαραγωγή.

H MAD Dreams / Events & Parties διοργανώνει ένα από τα πιο HOT event της πόλης, μετρώντας ΜΟΝΟ Sold Out στον ξεχωριστό χώρο του Pool Bar στην ταράτσα του Capsis Hotel (ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες του event) συνδυάζοντας Rooftop Party ΚΑΙ Pool Party για να σας προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία με πολύ ποτό και μουσική, στο πιο δυνατό καλοκαιρινό event!

Ένα επετειακό event καθώς η MAD γιορτάζει 3 χρόνια από την δημιουργία της και την παρουσία της στον χώρο των εκδηλώσεων και των parties με πολλές ξέφρενες εκπλήξεις και shows για να το γιορτάσουμε κατάλληλα!

Παρασκευή 26/6 από τις 17.00 το απόγευμα έως το βράδυ παρέα με τους καλύτερους Djs της πόλης σε ρυθμούς Deep -House -RnB-Trap- Mainstream (και πολλά ακόμα).

Αναλυτικότερα στα Decks όλοι οι Residents της MAD:
• TSAKALOS [Mainstream-Trap]
• TOYGGE [Trap-RNB]
• NEPHEW [House]
• PRESIDENT [House]
• MOCA [Deep-Mainstream]

Recommended Dresscode: Μαγιό 

Τιμές
Προπώληση: 15€ (+Drink) (για περιορισμένο αριθμό Προπωλήσεων)
On Spot: 20€ (+Drink)
Τιμή απλής φιάλης 60€ + 4 Προπωλήσεις ή 90€ (ανά 4 άτομα)

info
Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 στις 17:00
Capsis Hotel, Μοναστηρίου 16
Διοργάνωση Event: MAD Dreams / Events & Parties

Προπωλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε:
1) Από το Underground Shop [Πλ. Ναυαρίνου]
2) Από μέλη – ambassadors της ομάδας μας
3) Τηλεφωνικά στο 6987504452

* Η Προπώληση ξεκίνησε την Δευτέρα 15/6 και θα διαρκέσει 1,5 εβδομάδα ή μέχρι εξάντλησης (sold out) των προπωλήσεων, μέχρι τότε μπορείτε να κάνετε προ-κράτηση προπωλήσεων από μέλη – ambassadors της ομάδας ή τηλεφωνικά στο 6987504452

Για κρατήσεις σε τραπέζια, VIP καναπέδες, Premium φιάλες και ναργιλέδες καλέστε στο 6945088612 ή στείλτε direct μήνυμα στην σελίδα του Capsis Hotel.

**Απαγορεύεται η είσοδος σε ανήλικους.
** Θα τηρηθούν αυστηρά όλοι οι προβλεπόμενοι από την με αριθ. .Δ1α/Γ.Π.οικ. 32009 απόφαση (ΦΕΚ B’ 1988/23.05.2020) κανόνες και η λήψη όλων των μέτρων ασφαλείας.

Ζωντανή Μουσική Συναυλίες - Φεστιβάλ Νυχτερινή ζωή