Στα ανατολικά, και συγκεκριμένα στη Σοφούλη, ένα urban chic εστιατόριο συνδυάζει την ελληνική δημιουργική κουζίνα με τη φιλοσοφία της ελληνικής φιλοξενίας και δεν είναι τυχαίο που έχει ξεχωρίσει ως ένα από τα αγαπημένα των φίλων της γαστρονομίας.

Το Μανιτάρι, διακεκριμένο σε γαστρονομικά βραβεία, όπως τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας,  FNL Awards και τα Estia Awards, παραμένει ανήσυχο τόσο ως προς το μενού του που ανανεώνει συχνά όσο και ως προς τον χώρο του, όπου η ήρεμη και ζεστή ατμόσφαιρα είναι χαρακτηριστική. Βέβαια, να σημειώσουμε ότι τίποτε από όλα αυτά δεν μπορεί να πετύχει χωρίς τη φιλική διάθεση και τη σωστή ενημέρωση από την ομάδα που εργάζεται στην κουζίνα και στο σέρβις. Ένας χώρος για όλες τις εποχές, αφού διαθέτει και μία υπέροχη βεράντα, ο οποίος πρόσφατα ανακαινίσθηκε ανανεώνοντας και το δικό μας ενδιαφέρον να βρεθούμε στο νέο του περιβάλλον.

Προτεραιότητα στην υγιεινή και την ασφάλειά σας

Μας προσκαλεί να επιστρέψουμε στις αγαπημένες μας συνήθειες, όπως ένα γεύμα με φίλους έχοντας φροντίσει να τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας φροντίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια, όπως π.χ. το menu που μπορείτε να το δείτε σκανάροντας το QR code και επιλέγοντας χωρίς να χρειαστεί να αγγίξετε τον κατάλογο ενώ στο τραπέζι σας υπάρχει αντισηπτικό προς χρήση για όλη τη διάρκεια του γεύματός σας.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο της Ναταλί Τσιφουτίδου δημιούργησε μια σειρά από lasercut ξύλινες επιφάνειες, ενίσχυσε την ατμόσφαιρα με νέα φωτιστικά ενώ πίσω από το bar πρόσθεσε μία νέα προθήκη κρασιών που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη.

Ο πελάτης εδώ είναι στο επίκεντρο και προτεραιότητα είναι η καλή του εξυπηρέτηση. Αυτό θα το διαπιστώσετε από την πρώτη σας επαφή με το ευγενικό και ενημερωμένο προσωπικό που θα σας απαντήσει σε όποια απορία έχετε και θα σας συμβουλέψει για το γεύμα που σας ταιριάζει. Η χαλαρή, chill μουσική του, συνθέτει ένα όμορφο περιβάλλον, απαλλαγμένο από καπνό.

Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για ένα σύγχρονο ζωντανό εστιατόριο που στηρίζει τις σημαντικές πολιτιστικές και γαστρονομικές δράσεις της πόλης (Φεστιβάλ Κινηματογράφου, Εβδομάδα σύγχρονης Μακεδονικής Κουζίνας, Food Festival Thessaloniki).

Φιλοσοφία και δημιουργίες ενός κορυφαίου Έλληνα chef

Τις δημιουργίες του μενού υπογράφει και πάλι Δημήτρης Παμπόρης, ένας σεφ με διακρίσεις και βραβεύσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και ξεχωρίζει για το mix and match των πρώτων υλών που καταφτάνουν από όλη την Ελλάδα. Ο Λεωνίδας Παντσιούκας είναι αυτός που ετοιμάζει τις εξαιρετικές γεύσεις της new age κουζίνας δημιουργώντας  αυτά τα ιδιαίτερα πιάτα.

Η πάντα ενημερωμένη wine list έχει επίσης εμπλουτιστεί με προτάσεις από τους ελληνικούς αμπελώνες.

Lockdown: Take away & Delivery

Έπειτα από τις τελευταίες ανακοινώσεις για την προστασία διασποράς του covid, το εστιατόριο μας από αύριο θα λειτουργεί…

Posted by Το Μανιτάρι Restaurant on Thursday, 29 October 2020

 

 

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Θεμ. Σοφούλη 57, στο 2ο όροφο του εμπορικού κέντρου Sofouli Center, Καλαμαριά

Το Μανιτάρι: Ώρες και μέρες λειτουργίας, καθημερινά 13:00 – 24:00