Με γεύση που παραπέμπουν σε ΚΑΝΤΙΝΑ και καλή ελληνική μουσική, το biscotto Thessaloniki εγκαινίασε μια σειρά από events που θα γίνονται κάθε Πέμπτη μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Έτσι την Πέμπτη 27 Ιουνίου, στην αυλή του biscotto coffee+, ένα street food menu που επιμελήθηκε, ο διευθυντής σύνταξης μας, ο Κώστας Γιάντσιος, συνδυάστηκε με τις βραβευμένες sauces και dressings της Condito.

To menu είχε σαφή αναφορά στη λογική της ΚΑΝΤΙΝΑ αλλά με ποιοτικά υλικά και ποικιλία ώστε να καλύπτονται όλοι οι διατροφικοί προσανατολισμοί. Τα προϊόντα της Condito, όπως η κέτσαπ, η μουστάρδα, η μαγιονέζα, η BBQ sauce, η μουσταρδομαγιονέζα, το dressing της Caesar’s Salad, η μαγιονέζα χωρίς αυγό συνάντησαν τα  burgers, τα hot dogs με τρία διαφορετικά λουκάνικα, τις τορτίγες με γύρο κοτόπουλο ή κοτομπουκιές αλλά και εκείνες που είχαν γαρίδες ή ψητά λαχανικά και μαγιονέζα χωρίς αυγό για vegetarian ή vegan επιλογή. Επίσης η γευστική έκπληξη της βραδιάς ήταν το σάντουιτς με αφράτο ψωμάκι Panini και porchetta (ψαχνό χοιρινό από τη μπριζόλα και τη παντσέτα με μυρωδικά που σιγοψήνεται για αρκετές ώρες) που συνδυάστηκε με sauce μουστάρδας ή BBQ sauce.

Η βραδιά ήταν ιδιαίτερα νόστιμη, όπως φάνηκε και από τις προτιμήσεις  και το ότι ελάχιστοι έφαγαν μόνο μία επιλογή.

Όλα αυτά μέσα σε μια ατμόσφαιρα με καλή ελληνική μουσική και χαλαρή διάθεση αλλά σίγουρα με ανοιχτή όρεξη.