Ο Ιούνιος σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού.

Καλοκαίρι σημαίνει πολύ περισσότερες βόλτες στην πόλη για καφέ, ποτό, φαγητό, θερινό σινεμά, συναυλίες, φεστιβάλ.

Καλοκαίρι σημαίνει επίσης συχνές αποδράσεις στις παραλίες, στα beach bars, τα cafe-bars και τα εστιατόρια της Χαλκιδικής, της Πιερίας και της Καβάλας.

Λοιπόν ετοιμάσου, να ζήσεις το φετινό καλοκαίρι στα καλύτερά του, με σταθερή έκπτωση από το πρόγραμμα της biscotto members card και με μειωμένη συνδρομή!

Κάνε νέα αίτηση, ανανέωση ή δώρο την biscotto members card μόνο με 10€ ετήσια συνδρομή, αντί για 20€ μέχρι και τις 31 Αυγούστου (παράταση προσφοράς)!

*Η προσφορά συνδρομής της biscotto members card μόνο με 10€ συνδρομή για 12 ολόκληρους μήνες αφορά περιορισμένο αριθμό καρτών και μέχρι εξαντλήσεως αυτών.

 

 

Γνώρισε λίγο καλύτερα τη biscotto members card

H biscotto members card είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα εκπτώσεων και προνομίων για έξοδο, διασκέδαση, ψυχαγωγία και δράσεις με επίκεντρο την Θεσσαλονίκη και αναφορά σε ολόκληρη την Β. Ελλάδα.

H biscotto members card συνεργάζεται με τους καλύτερους χώρους ψυχαγωγίας και διασκέδασης της Θεσσαλονίκης, αλλά και με αντίστοιχους χώρους σε χειμερινούς και καλοκαιρινούς προορισμούς της Β. Ελλάδας, εξασφαλίζοντας για τους κατόχους της μοναδικές εκπτώσεις και προνόμια.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ | ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ | ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΡΤΑ

* Η προσφορά ισχύει για αιτήσεις που θα γίνουν μέχρι 31 Αυγούστου 2019 είτε τηλεφωνικά στο 2310 253878 είτε ηλεκτρονικά στο memberscard.biscotto.gr είτε μέσω αίτησης στο biscotto coffee+, στον πολυχώρο της πλατφόρμας του biscotto thessaloniki στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos