Ο Ιούνιος σηματοδοτεί και επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού.

Καλοκαίρι σημαίνει πολύ περισσότερες βόλτες στην πόλη για καφέ, ποτό, φαγητό, θερινό σινεμά, συναυλίες, φεστιβάλ.

Καλοκαίρι σημαίνει επίσης συχνές αποδράσεις στις παραλίες, στα beach bars, τα cafe-bars και τα εστιατόρια της Χαλκιδικής, της Πιερίας και της Καβάλας.

Λοιπόν ετοιμάσου, να ζήσεις το φετινό καλοκαίρι στα καλύτερά του, με σταθερή έκπτωση από το πρόγραμμα της biscotto members card και με μειωμένη συνδρομή!

Κάνε νέα αίτηση, ανανέωση ή δώρο την biscotto members card μόνο με 10€ ετήσια συνδρομή, αντί για 20€ μέχρι και τις 31 Αυγούστου (παράταση προσφοράς)!

*Η προσφορά συνδρομής της biscotto members card μόνο με 10€ συνδρομή για 12 ολόκληρους μήνες αφορά περιορισμένο αριθμό καρτών και μέχρι εξαντλήσεως αυτών.

 

 

Γνώρισε λίγο καλύτερα τη biscotto members card

H biscotto members card είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα εκπτώσεων και προνομίων για έξοδο, διασκέδαση, ψυχαγωγία και δράσεις με επίκεντρο την Θεσσαλονίκη και αναφορά σε ολόκληρη την Β. Ελλάδα.

H biscotto members card συνεργάζεται με τους καλύτερους χώρους ψυχαγωγίας και διασκέδασης της Θεσσαλονίκης, αλλά και με αντίστοιχους χώρους σε χειμερινούς και καλοκαιρινούς προορισμούς της Β. Ελλάδας, εξασφαλίζοντας για τους κατόχους της μοναδικές εκπτώσεις και προνόμια.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ | ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ | ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΡΤΑ

* Η προσφορά ισχύει για αιτήσεις που θα γίνουν μέχρι 31 Αυγούστου 2019 είτε τηλεφωνικά στο 2310 253878 είτε ηλεκτρονικά στο memberscard.biscotto.gr είτε μέσω αίτησης στο biscotto coffee+, στον πολυχώρο της πλατφόρμας του biscotto thessaloniki στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Προσφορά δανείου μεταξύ ιδιωτών.

  ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]
  Καλησπέρα ο κ.

  Είναι ένα άτομο που εργάζεται στον χρηματοοικονομικό τομέα, οπότε ήρθε η ώρα να έρθετε και να χορηγήσετε τα δάνειά σας από το 2000 σε 500.000 ευρώ με επιτόκιο 2%.

  Σας ευχαριστώ και σας περιμένω να σας διαβάσω.

 2. Μια αξιόπιστη λύση δανείου σας περιμένει εδώ.

  Ξέρω ότι όλα θα γίνουν σύντομα για εσάς αν εμπιστευτείτε τον κ. BARROS ….
  Οι τράπεζες αρνούνται την πίστωση σε ιδιώτες και η χρηματοπιστωτική αγορά μεταξύ ατόμων είναι γεμάτη απάτες.
  Τα τελευταία 7 χρόνια, ο αριθμός των απάτες στις χρηματοπιστωτικές αγορές έχει αυξηθεί σε μεγάλη κλίμακα. Ως αποτέλεσμα, τα άτομα που χρειάζονται χρήματα πίστωσης δεν γνωρίζουν πλέον ποιον να εμπιστεύονται. Ωστόσο, υπάρχει ένας καλός δανειστής που δίνει πραγματικά πίστωση σε ιδιώτες στη ζώνη του ευρώ. Ίσως δεν έχετε την ευκαιρία να σκοντάψετε την διαφήμισή της ή τις μαρτυρίες που έγιναν γι ‘αυτήν. Αν έχετε υποστεί εξαπάτηση στο παρελθόν, δεν είναι δικό σας λάθος. Είναι ο κόσμος της οικονομίας που είναι μολυσμένος.
  Είμαι η κυρία Luciana ROCHER Εμπειρογνώμονας στον τομέα της χρηματοπιστωτικής διαμεσολάβησης στη ζώνη του ευρώ. Θέλω μόνο να βοηθήσω σοβαρά άτομα που αναζητούν ένα πραγματικό δάνειο για να επικοινωνήσουν με τον κύριο BARROS και οι καταγγελίες σας θα διευθετηθούν σύμφωνα με το νόμο περί οικονομικών για την Ευρωπαϊκή Ένωση.
  Εδώ είναι η μοναδική διεύθυνση για επικοινωνία: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ