Άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στον κόσμο της Θεσσαλονίκης το 2016, κι έκτοτε έχει γίνει μια απολαυστική συνήθεια. Πώς; Φέρνει gourmet γεύσεις στο σπίτι σας!

Στην οδό Μιαούλη, στο ύψος της Δελφών, βρήκαμε ένα κατάστημα που χαρακτηρίζεται από μια ιδιαίτερη φιλοσοφία. Το Gourmet Spot.

H υψηλή γαστρονομία πάει… πακέτο

Το κατάστημα είναι ως επί το πλείστον take away, με πολύ οργανωμένο delivery. Οι πελάτες του Gourmet Spot μπορούν να απολαύσουν εκεί στο μικρό διάλειμμα της ημέρας τους το μεσημεριανό τους γεύμα, να το πάρουν πακέτο για το σπίτι, ή να τηλεφωνήσουν στο κατάστημα για να φτάσει ζεστό στο σπίτι τους. Εναλλακτικά μπορούν να παραγγείλουν και από την ιστοσελίδα του Gourmet Spot, έχοντας πλήρη εικόνα του καλαθιού τους.

Μυδοπίλαφο

Εδώ βρίσκετε πλούσια μενού καθημερινά

Στο Gourmet Spot θα βρείτε πλούσια γευστικά μενού καθημερινά, διαφορετικά από μέρα σε μέρα (για τα ημερήσια μενού μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του Gourmet). Σαλάτες, σούπες, μαγειρευτά φαγητά, ζυμαρικά αλλά και πιάτα της ώρας συνθέτουν έναν πλούσιο γευστικό καμβά κι ένα ιδανικό εύρος επιλογών για το γεύμα σας. Εδώ, προτεραιότητα έχει η πρώτη ποιότητα στα προϊόντα, οι ανεπανάληπτες γεύσεις, καθώς και η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών.

Κι επειδή ολοκληρωμένο γεύμα χωρίς επιδόρπιο δε γίνεται, στο κατάστημα θα βρείτε και γλυκό ημέρας, σε πολύ καλή τιμή, για να απογειωθεί η γευστική εμπειρία σας.

Cheesecake

Το Gourmet Spot βρίσκεται κοντά στον πελάτη

Το Gourmet Spot έχει ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες υπηρεσίες που συμφέρουν. Αρχικά, προσφέρει, σε καλή τιμή, μηνιαία πακέτα με τα οποία θα εξασφαλίζετε το καθημερινό σας γεύμα. Περιλαμβάνουν, συγκεκριμένα, μια σαλάτα ή μια σούπα, το κυρίως γεύμα σας, αλλά και επιδόρπιο. Οι γεύσεις αλλάζουν καθημερινά κι έτσι αποκτώντας το μηνιαίο πακέτο του Gourmet Spot αποκτάτε νέες και σωστές διατροφικές συνήθειες.

Το προσωπικό του καταστήματος αναλαμβάνει ακόμα και μικρά catering. Κατόπιν επικοινωνίας σας με το κατάστημα, αυτό αναλαμβάνει να γεμίσει τον χώρο σας με πεντανόστιμα φαγητά και λαχταριστές γεύσεις που θα αφήσουν τους καλεσμένους σας άφωνους.

Gourmet Spot Catering

Το Gourmet Spot παντρεύει με τον καλύτερο τρόπο take away και gourmet. Βρίσκεται εδώ και θα μας κάνει να αλλάξουμε συνήθειες αναθεωρώντας όσα ξέραμε για το delivery.

Το Gourmet Spot στο Facebook.

Περιοχή:
Ανατολικά

Διεύθυνση:
Μιαούλη 28

Ανοιχτά:
Καθημερινές: 12:00 – 19:00
Σάββατο: 12:00 – 18:00
Κυριακή κλειστά