Το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών υποδέχεται τα Χάλκινα της Γουμένισσας σε μια μεγάλη γιορτή με ξέφρενους ρυθμούς από τριάντα κλαρίνα, τρομπέτες, τρομπόνια, ευφώνια και σαξόφωνα σε μία διοργάνωση του Ποντιακού Συλλόγου «ο Διογένης ο Σινωπεύς» Γουμένισσας και Περιχώρων.

Στο πρώτο μέρος παρουσιάζονται σκοποί και τραγούδια της Μακεδονίας και της Γουμένισσας που αποδίδουν τα χάλκινα με την Αρετή Κετιμέ. Επί σκηνής θα βρίσκονται εναλλάξ πενήντα και πλέον χορευτές από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γουμένισσας Οι Παίονες, το Λύκειο Ελληνίδων – παράρτημα Κιλκίς και το Χορευτικό Χαλάστρας Κ.Π.Ο. Δήμου Δέλτα. Στο δεύτερο μέρος οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες ερμηνεύουν γνωστά τραγούδια από την ελληνική μουσική παράδοση, την προσωπική αλλά και την ελληνική μουσική δισκογραφία όπως το Ας κρατήσουν οι χοροί, Σου μιλώ και κοκκινίζεις, Θεός αν είναι, Μέρα με τη μέρα, Ένα ταξίδι είναι η ζωή και άλλα. Παρουσιάζονται με σειρά εμφάνισης η Αρετή Κετιμέ, ο Νίκος Κουρκούλης και ο Διονύσης Σαββόπουλος. Τα κείμενα, που αποδίδονται υπό μορφή διαλόγου, γράφει η φιλόλογος Δέσποινα Λαζαρίδου.

Την ορχήστρα διευθύνει ο Ελευθέριος Δίγκας.
Παρουσίαση – αφήγηση: Δέσποινα Λαζαρίδου και Χριστόφορος Λαζαρίδης.
Σκηνοθεσία: Ποντιακός Σύλλογος Γουμένισσας «ο Διογένης ο Σινωπεύς»

info
Πέμπτη 4 Ιουλίου
Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
Tιμές εισιτηρίων 14€ (ταμείο) και 12€ (προπώληση).
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6948054357 και 2310589200.
Ώρα προσέλευσης: 20.30
Ώρα έναρξης: 21.30

nightlife Συναυλίες - Φεστιβάλ summer 2019 biscotto members card

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • biscotto members card
    έκπτωση-παροχή
    Tιμή με έκπτωση για biscotto members: 10€
    Ισχύει για 1 ή 2 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την αγορά του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της συναυλίας.
20%

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ