Ο Γιάννης Τσικονδούρας, chef-συνιδιοκτήτης του εξαιρετικού ΕΑΤ7 Wine House Restaurant στην Άφυτο και βραβευμένος με δύο βραβεία του γνωστού FNL Guide, μοιράζεται την κουζίνα του με Έλληνες chefs που ξεχωρίζουν σε μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα γαστρονομικά events.

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019, με καλεσμένο την Αντώνη Αγγελόπουλο. Πρόκειται για έναν chef που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος της σχολής του Ο.Τ.Ε.Κ ΕΠΑ.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Αντώνης Αγγελόπουλος και Γιάννης Τσικονδούρας

Το 2012 μετακομίζει στο Παρίσι και επενδύοντας στο πάθος και το ανήσυχο πνεύμα του και πραγματοποιεί έναν από τους στόχους του: να μυηθεί στην υψηλή γαστρονομία. Το καταφέρνει με την ένταξη του στην ομάδα του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin εστιατορίου L’ Atelier de Joel Robuchon Etolile. Εκεί διευρύνει τους ορίζοντές του και αποκτά πολύτιμες εμπειρίες από τη High End Gourmet Γαστρονομία.
Ο Αντώνης Αγγελόπουλος είναι, επίσης, Chef Instructor στα Ταχύρρυθμα Προγράμματα Μαγειρικής Τέχνης της CWC PRO.

EAT7
Άφυτος
Guest Chef: Αντώνης Αγγελόπουλος
Save the Date: 30/6/2019 
Επικοινωνία – Κρατήσεις: 2374091620

Γεύσεις Αφιερώματα - Θέματα #SUMMER IN THE CITY_