Η CocaCola ταξιδεύει μαζί με τον Άκη Πετρετζίκη στη Θεσσαλονίκη με διπλό σκοπό: να γεμίσει την πόλη με υπέροχες γεύσεις και να γράψει ιστορία! Η συμπρωτεύουσα αποτελεί τον τελευταίο σταθμό – ορόσημο του πρώτου CocaCola & Akis Food Tour Festival που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα, μετά την Καλαμάτα, τα Ιωάννινα, τη Λάρισα και την Ξάνθη και θα βρίσκεται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 13 Ιουνίου από τις 18:30.

Εκεί, μας περιμένει όλους μία συναρπαστική πρόκληση: Ο Άκης Πετρετζίκης με την ομάδα του και την υποστήριξη της CocaCola θα επιχειρήσουν να σπάσουν ένα από τα GUINNESS WORLD RECORDS για τα περισσότερα hamburgers που έχουν στηθεί ποτέ κατά τη διάρκεια μίας ώρας! Και για να το γιορτάσουν, CocaCola και Άκης, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, θα προσφέρουν 60.000 γεύματα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη στις πόλεις που έλαβε χώρα το Coca-Cola & Akis Food Tour Festival.

Κάπως έτσι η CocaCola μάς προσκαλεί όλους να στηρίξουμε τον Άκη σε αυτή την πρόκληση και να απολαύσουμε τα νικητήρια hamburgers παρέα με παγωμένη Coca-Cola! Εκεί θα βρούμε το Χρήστο Ανθόπουλο και τους γνωστούς DJs του ραδιοφωνικού σταθμού ΖΟΟ 90,8 που θα ντύσουν την εμπειρία μας με τους ρυθμούς που αγαπάει περισσότερο η πόλη, καθώς και παιχνίδια για να διασκεδάσουμε με την παρέα μας.

To Coca-Cola & Akis Food Tour Festival έρχεται στην Θεσσαλονίκη για μία τελευταία στάση που μέλλεται να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα και να κλέψει όλες τις εντυπώσεις!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ