Συμπληρώνοντας πολλά χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας ένας από τους πρώτους θερινούς κινηματογράφους της πόλης μας, το CINE ALEX (Αγίας Σοφίας και Ολύμπου, 2310 269403), ανοίγει και φέτος την αυλαία του τη Δευτέρα 1 Ιουνίου και μας περιμένει σε ένα κατάφυτο και ανανεωμένο περιβάλλον, που αποτελεί όαση για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού!

Πρόσφατα, μας έδωσε και μία γεύση από τις πρόβες λίγο πριν ανοίξει τις πόρτες του:

Ξεκινάμε πρόβες….!!!

Gepostet von CINE ALEX am Samstag, 16. Mai 2020

 

Πρόγραμμα προβολών

Από Δευτέρα 1/6/2020 έως Τετάρτη 3/6/2020
Κρατικά μυστικά
Ώρες προβολής: 21:00 & 23:00

Όταν μια υπάλληλος των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών λαμβάνει το 2003 ένα άκρως απόρρητο μέιλ, που αποδεικνύει την αθέμιτη παρέμβαση των ΗΠΑ σε ένα επικείμενο ψήφισμα του ΟΗΕ για το Ιράκ, αποφασίζει πως πρέπει να το δημοσιοποιήσει.

 

Από Πέμπτη 4/6/2020 έως Τετάρτη 10/6/2020
-Παιχνίδια ζευγαριών
Ώρες προβολής: 21:00 & 23:00

Ο Αλέν, ένας εκδότης βιβλίων αρνείται, για πρώτη φορά, να εκδόσει το βιβλίο του Λεονάρντ. Ο εκδοτικός οίκος του Αλέν, προσλαμβάνει μια νεαρή γυναίκα, τη Λόρε, για να τους βοηθήσει να προσαρμοστούν στην ψηφιακή εποχή. Ο Αλέν κοιμάται με την Λόρε. Η γυναίκα του Αλέν, η Σελίνα, είναι ηθοποιός. Έχει σχέση με τον Λεονάρντ για χρόνια. Η γυναίκα του Λεονάρντ, η Βάλερι, είναι πολιτική σύμβουλος σε κόμμα της αριστεράς. Και δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη ζωή του άντρα της.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Αρχική τιμή εισιτηρίου: 7€

    Tιμή με έκπτωση για biscotto members: 5€.

    Ισχύει για 1 ή 2 άτομα από Δευτέρα έως Κυριακή με την επίδειξη της κάρτας κατά την αγορά του εισιτηρίου.
5€