Μία πισίνα, δροσιστικά ποτά, κοκτέιλ και μουσική που θα μας παρασύρει. Την Πέμπτη, 25 Ιουλίου, ένα μοναδικό pool party έρχεται για να αφήσει το στίγμα του στην καρδιά του καλοκαιριού. Στο Brûlée, μια ατμόσφαιρα φτιαγμένη για κουβέντες και χορό με φόντο το γαλάζιο μιας πολυτελούς, εντυπωσιακά φωτισμένης πισίνας, μας καλεί για να τη γεμίσουμε με τη διάθεση και με το θερινό μας mood, μέχρι να πάρει τα χρώματα που θα βάλουμε εμείς στο βράδυ μας.

Back 2 back Dj Set

Μόλις πέσει η νύχτα, τότε που τα φώτα ξεχωρίζουν, ακολούθησε τους Dance και House ήχους που θα σε παρασύρουν στο Mediterranean Cosmos. Η Miss Magda Zoulidou και ο Dj Moreno δίνουν τον παλμό πίσω από τα decks για μια βραδιά με μουσική που θα σε ξεσηκώσει.

Κάνε βουτιά στο καλοκαίρι σου

Στις 9 μμ, η ζέστη του καλοκαιριού χάνεται στον ρυθμό και αυτός εμπνέει τις πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις κάτω από τον νυχτερινό ουρανό. Μαζί με την παρέα μας, ξεχνάμε για λίγο την πίεση της πόλης και παραδινόμαστε σε ένα μαγικό σκηνικό. Ρομαντικό, ανεβαστικό και chill. Με τον παλμό να σε οδηγεί και το vibe της δικής σου διάθεσης να γίνεται ένα με των γύρω σου. Αυτό το party συνδυάζει τα πάντα.

Κλείσε τα μάτια και άκου τον ρυθμό, άσε τη γεύση των cocktail να κυλήσει μέσα σου και βρες το δικό σου καλοκαίρι στην καλύτερη πισίνα του καλοκαιριού.

Στο Brûlée cafe bar ένα μοναδικό pool party σε περιμένει.

Κάνε βουτιά στο καλοκαίρι σου! 

Κάντε την κράτησή σας είτε τηλεφωνικά στο 2310253878 ή στο 2310474268 είτε συμπληρώνοντας την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα.

Info
Brûlée
Mediterranean Cosmos
Πέμπτη 25 Ιουλίου
Έναρξη: 21:00
Τ: 2310474268
Facebook Event: ΕΔΩ

[contact-form-7 404 "Not Found"]

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ