Η κορυφαία διοργάνωση για το παιδί και τον γονιό, πιστή στο φθινοπωρινό ραντεβού της, έρχεται για τρίτη κατά σειρά χρονιά για ένα διήμερο γεμάτο βιωματική γνώση, πρωτότυπη εξερεύνηση και παιδαγωγικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια!

Το 3ο KIDOT Festival, το μεγαλύτερο family festival στην Ελλάδα, με εφόδια τη φρεσκάδα και συνέπεια που το διακρίνει από την πρώτη κιόλας διοργάνωσή του, επανέρχεται με το ξεκίνημα των σχολείων πιο ώριμο, πιο ανανεωμένο από κάθε άλλη φορά και φυσικά, γεμάτο εκπλήξεις!

Το εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό φεστιβάλ για όλη την οικογένεια, που τον προσεχή Σεπτέμβρη θα δώσει το ιδανικό ξεκίνημα για μια σεζόν όλο δημιουργικότητα και φαντασία για τα παιδιά του αύριο και τους γονείς τους, με το 3ο KIDOT Festival!

Στην τρίτη του διοργάνωση, το KIDOT Festival στέκεται πλέον με δυνατές ρίζες στην ατζέντα των θεματικών events της πόλης. Έχοντας πλέον αποκτήσει έναν ικανό όγκο και μια υπολογιζόμενη δυναμική, εξελίσσεται και προσαρμόζεται ανάλογα, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο βάρος στη συνολική ποιοτική στάθμη του.

Πού και πότε;

Το 3ο KIDOT Festival θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 21-22 Σεπτεμβρίου στο Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Όπως και όλες οι προηγούμενες διοργανώσεις, θα είναι ολοήμερο, με συνεχόμενη λειτουργία από τις 11 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.

Τι θα περιλαμβάνει πιο συγκεκριμένα όμως;

MARKET προϊόντων και υπηρεσιών για το παιδί και τον γονιό + KIDOT Gardens

 

Τι είναι τα KIDOT Gardens;

Πλαισιώνουμε και συμπληρώνουμε το KIDOT Market με χώρους στους οποίους δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να παίξουν ελεύθερα, ενώ οι ενήλικες επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν απρόσκοπτα για ό,τι προσφέρουν οι συμμετέχοντες εκθέτες στο Market.

WORKSHOPS

Τα εργαστήρια του KIDOT Festival λαμβάνουν χώρα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, και η δομή και ο σκοπός τους “πατούν” στη γενικότερη φιλοσοφία μας: Το καθένα απευθύνεται σε συγκεκριμένο ηλικιακό κοινό, όλα έχουν ορισμένη διάρκεια (60’), συνέχεια και συνοχή στη ροή τους, ενώ απαραίτητο κριτήριο είναι και ο βιωματικός και εκπαιδευτικός χαρακτήρας τους.

Οι Θεματικές
Καλλιτεχνικά
Επιστήμες & Τεχνολογία
Περιβάλλον & Δημόσιος Χώρος
Κατασκευές & Χειροτεχνία
Διατροφή & Υγεία
Ψυχοπαιδαγωγικά
Life & Social Skills
Επαγγελματικός Προσανατολισμός
Ανθρώπινα Δικαιώματα & Διαπολιτισμικότητα

 

SIDE EVENTS

Παιχνίδια. Προβολές. Μουσική. Μια σειρά από ανοιχτά στα παιδιά κινητικά και διαδραστικά Side Events σε ανοιχτούς χώρους με ελεύθερη ροή, θα γίνουν το επίκεντρο της προσοχής και τις δύο ημέρες του KIDOT Festival, λειτουργώντας ως γέφυρα ανάμεσα στις καλοκαιρινές διακοπές και την επερχόμενη σχολική σεζόν!

Οι Θεματικές
Θεατρικά Δρώμενα
Χορευτικές Παραστάσεις και Συμμετοχικά Events
Clown & Animator Shows
Κινητικές Δραστηριότητες και Παιχνίδια
Ομάδες Καλλιτεχνικής Δημιουργίας

ALL DAY EVENTS

Οι ξεχωριστοί, ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, που σε κάθε διοργάνωση φιλοξενούν μια σειρά δρώμενων, παρουσιάσεων και δράσεων που θα “τρέχουν” καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το πρόγραμμα του καθένα από αυτούς θα είναι αυτόνομο, ενώ θα μπορεί να διαμορφώνεται αποκλειστικά από τον host του χώρου -ο οποίος έχει τη δυνατότητα να υλοποιεί όλες του τις λειτουργίες (market, workshops, side events) στον ίδιο, συγκεκριμένο χώρο, προσθέτοντας φυσικά τη δική του, εορταστική πινελιά και χαρακτήρα.

Επιπλέον, οι επαγγελματίες ή τα brands που θα δεσμεύσουν κάποιον από τους παραπάνω χώρους, θα έχουν το προνόμιο της επιπλέον προβολής μέσα από την -έντυπη ή ψηφιακή- επικοινωνιακή πλατφόρμα του KIDOT.

LOUNGE & KIDS AREA

Πρόκειται για συγκεκριμένους χώρους για τη χαλάρωση παιδιών αλλά και ενηλίκων. Θα έχουν ως επίκεντρο το χαλαρό, ελεύθερο παιχνίδι, και η τοποθέτησή τους θα επιτρέπει στους μεγάλους να βλέπουν και να χαίρονται ή να καμαρώνουν τους μικρούς επισκέπτες μας.

teaser2

Όσο και να κουνηθώ το καλοκαίρι δεν τελειώνει εδώΣύντομα θα το ξαναβρώ στο δημαρχιακό μέγαροΤο καλοκαίρι φεύγει;Ο Πλανήτης KIDOT έρχεται!🚀🚀 3rd KIDOT FestivalΣας περιμένουμε 21 & 22 Σεπτεμβρίου στο Νέο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για να απογειώσουμε μαζί τον Πλανήτη KIDOT στο 3rd KIDOT Festival!Video credits: Artnomorewww.kidotfestival.com

Gepostet von KIDOT am Donnerstag, 22. August 2019

FOOD & DRINKS CORNER

Με δεδομένο πως η όρεξη για παιχνίδι φέρνει αναπόφευκτα και όρεξη για φαγητό, το πιο λαχταριστό Food & Drinks Corner -με επιλογές κάθε είδους και γούστου- δεν μπορεί να λείπει από τον τρίτο ετήσιο πλανήτη μας!
Το Food Corner θα είναι και φέτος βασισμένο στη λογική του street food για να διευκολύνει τον επισκέπτη, μιας και θα μπορεί να τ’ απολαμβάνει στον εξωτερικό ή τον εσωτερικό χώρο, αλλά και να επιλέγει ό,τι του αρέσει για take out!

OPEN CALL Επαγγελματιών

To μεγαλύτερο θεματικό διήμερο του Σεπτέμβρη είναι πιο κοντά απ’ όσο φαίνεται, γι’ αυτό και η διαδικασία του open call των υποψήφιων εκθετών έχει ήδη “ανοίξει”.
Γιατί όμως το 3ο KIDOT Festival είναι η ιδανική ευκαιρία για ν’ απευθυνθείτε στο κοινό σας πετυχημένα και στοχευμένα;
✔ Αποτελεί μια ενιαία, ολοκληρωμένη, αξέχαστη εμπειρία για τον επισκέπτη.
✔ Προσεγγίζει αποτελεσματικά όχι απλά ένα δυνητικό, αλλά ένα δυναμικό κοινό.
✔ Αποτελεί έναν κρίκο σε μια συνολική, τακτική θεματική αλυσίδα δράσεων και εκδηλώσεων που διοργανώνει η ομάδα KIDOT καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.
✔ Συγκροτεί ένα συμπαγές, ειδικό και διαρκώς διευρυνόμενο θεματικό δίκτυο, με άξονα το παιδί, τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά του.
✔ Γιατί το δικό σας συνεχές “παρών” είναι η πιο απτή και άμεση υπενθύμιση του brand σας στο μυαλό του κοινού μας.

2nd KIDOT Festival After Movie

Follow
Facebook @kidotfestival
Instagram @kidot_team
Youtube @KIDOT Festival

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας κάνετε κλικ στο www.kidotfestival.com/symmetochi/.
Μπορείτε να βρείτε τη φόρμα συμμετοχής εκθέτη στο bit.ly/2GTJ1wA .

Πληροφορίες: [email protected] ή 2313 036 708
*Φωτογραφίες: Από τη facebook page KIDOT

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ