Αν είστε έξυπνοι καταναλωτές και θέλετε ψωνίζετε τα είδη πρώτης ανάγκης σας στις καλύτερες τιμές, δε χρειάζεται να πάτε μακριά. Το Σούπερ μάρκετ της γειτονιάς σας έχει φροντίσει ώστε να σας παρέχει τις καλύτερες προσφορές, παρόμοιες ή και καλύτερες από αυτές που θα βρείτε στις μεγάλες αλυσίδες, για να βγαίνετε κερδισμένοι. Και το καλύτερο όλων; Θα τις έχετε στη διάθεσή σας όλες τις μέρες τις εβδομάδας και μέχρι τα μεσάνυχτα που είναι ανοιχτό.

Με δύο καταστήματα Το Σημείο, το κεντρικό στη Μητροπόλεως και το υποκατάστημα στη Δελφών, δε θα μείνετε στιγμή χωρίς τα απαραίτητα και στις καλύτερες τιμές, καθώς εδώ έχουν θέσει ως στόχο να ανταποκριθούν στις απαιτητικές ανάγκες των πελατών.

Δείτε το ολοκαίνουργιο φυλλάδιο προσφορών με ισχύ από 20/06-03/07/2018

Καθαριστικά, είδη προσωπικής υγιεινής, είδη ψυγείου, κατεψυγμένα, αλλαντικά, τυριά, αλλά και αλκοολούχα ποτά από την ενημερωμένη κάβα του Σημείου, είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που ξεχωρίζουν στις τρέχουσες προσφορές του. Εξερευνήστε τις και πιάστε το καλάθι των αγορών!

Οι προσφορές που θα βρείτε στο Σημείο μέχρι τη Δευτέρα 01/07

Με την υπηρεσία παράδοσης στο σπίτι, μπορείτε να έχετε τα ψώνια σας στην πόρτα σας με ένα τηλεφώνημα, από τις 4μμ μέχρι τις 10μμ, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το σπίτι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ