Την Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 21.00 το βράδυ στην ΕΡΤ2 είναι η επίσημη τηλεοπτική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ “Plastic Free Archipelago (Ένα Αρχιπέλαγος Χωρίς Πλαστικά)”, από το Κοινωφελές Ίδρυμα Α Κ Λασκαρίδη – A C Laskaridis Charitable Foundation. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που στόχο έχει να μας ευαισθητοποιήσει όλους και να συμβάλλουμε με τον δικό μας τρόπο στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η ταινία, με την υπογραφή του Σωτήρη Δανέζη, είναι το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ για τα πλαστικά μιας χρήσης, τη ρύπανση που προκαλούν στις ελληνικές θάλασσες και τις προσπάθειες για τη σταδιακή κατάργησή τους. Γυρίστηκε σε νησιά των Κυκλάδων, όπως η Δονούσα και η Σίκινος, στον Αργοσαρωνικό, στην Πάτρα και στην Αθήνα.

Δείτε το τρέιλερ:

PLASTIC FREE ARCHIPELAGO (Trailer) | ACLCF Documentary by Sotiris Danezis

Δείτε την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στις 21.00 το βράδυ στην ΕΡΤ2, την επίσημη τηλεοπτική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ “Plastic Free Archipelago (Ένα Αρχιπέλαγος Χωρίς Πλαστικά)” από το Κοινωφελές Ίδρυμα Α Κ Λασκαρίδη – A C Laskaridis Charitable Foundation. Η ταινία με την υπογραφή του Σωτήρη Δανέζη, είναι το πρώτο ελληνικό ντοκιμαντέρ για τα πλαστικά μιας χρήσης, τη ρύπανση που προκαλούν στις ελληνικές θάλασσες και τις προσπάθειες για τη σταδιακή κατάργησή τους. #singleuseplastics #plasticpollution #documentary #aclcf #singleuseplasticsfreegreece #seachangegreekislands #typhoon

Gepostet von Plastic Free Archipelago am Montag, 1. Juni 2020