Ένταση στις γεύσεις για ξεχωριστούς ουρανίσκους…

Υλικά:
500 γρ. συκωτάκια πουλερικών
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
6 μανιτάρια σε φέτες
12 κόκκινες πιπεριές σε κύβους
2 κλωνάρια δενδρολίβανο
ξύσμα από 1 λεμόνι
χυμός από 1 λεμόνι
αλατοπίπερο
μπαχάρι
λίγη φρέσκια ρίγανη
ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
-Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά σε ελαιόλαδο. Μολις μαλακώσουν, προσθέτουμε τα συκωτάκια. Ανακατεύουμε καλά έτσι ώστε να αρχίσουν να θωρακίζονται τα συκωτάκια.
-Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το δενδρολίβανο, το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύουμε. Η κουζίνα σας θα γεμίσει αρώματα του μπαξέ!
-Σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού και πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά μας και τη φρέσκια ρίγανη.
-1/2 ποτήρι ζεστό νερό και α φήνουμε να βράσουν και να μείνουν με το λαδάκι τους.

Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Κόστος: 3,00 ευρώ
Μερίδες: 3