Τι θα φάμε σήμερα; Μια ερώτηση, χιλιάδες συναισθήματα! Αν είσαι από εκείνους που δεν μπορούν να αποφασίσουν τι να μαγειρέψουν, αν έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θέλεις αυτήν τη φορά να κάνεις κάτι διαφορετικό ή απλά αν λατρεύεις το κοτόπουλο, τότε η παρακάτω συνταγή είναι για εσένα!

Τα κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ, τα οποία μεγαλώνουν σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον και τρέφονται με αγνές, φυτικές τροφές, εξασφαλίζοντας την μοναδική, αυθεντική γεύση του ορεινού κοτόπουλου με σιγουριά, δίνουν την απάντηση σ’ αυτήν την ερώτηση!

Κοτόπουλο με ντοματίνια και τσένταρ

Υλικά (για 4 άτομα)

• 4 φιλέτα κοτόπουλου
• 2 κουτ. σούπας λάδι
• 150 γρ. τσένταρ ή κασέρι χοντροτριμμένο
• 1 κουτ. σούπας μουστάρδα με κόκκους
• 3 κουτ. σούπας γάλα
• 200 γρ. ντοματίνια
• 1/2 κουτ. γλυκού θυμάρι
• Αλάτι, πιπέρι
• Μπρόκολο και πατατούλες για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
  2. Ανακατεύουμε σε μπολ το γάλα, τη μουστάρδα, το τριμμένο τυρί, αλάτι και πιπέρι.
  3. Αλείφουμε με λάδι ένα ταψάκι στρωμένο με λαδόκολα.
  4. Αλατοπιπερώνουμε καλά τα φιλέτα και τα απλώνουμε στο ταψί.
  5. Μοιράζουμε σε κάθε φιλέτο το μείγμα του τυριού πιέζοντας απαλά.
  6. Στο πλάι του ταψιού, βάζουμε τα ντοματίνια πασπαλισμένα με το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
  7. Ψήνουμε για 25-30 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα φιλέτα.
  8. Σερβίρουμε με μπρόκολο και μικρές βραστές πατάτες.

Καλή όρεξη!

Γνωρίστε τα Κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ ΕΔΩ
Επισκεφτείτε τη facebook page των Κοτόπουλων ΠΙΝΔΟΣ ΕΔΩ