Σιγά σιγά το καλοκαίρι μας αποχαιρετά, οι δροσερές μέρες θα κάνουν δειλά την εμφάνισή τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνεις και σπίτι.

Η biscotto members card σου δίνει το κατάλληλο κίνητρο για ατελείωτες βόλτες στην πόλη για καφέ, ποτό, φαγητό, σινεμά και συναυλίες όσες φορές την ημέρα, την εβδομάδα ή το μήνα θέλεις!

Ετοιμάσου, λοιπόν, να ζήσεις τη φετινή σεζόν στα καλύτερά της, με σταθερή έκπτωση από το πρόγραμμα της biscotto members card και με μειωμένη συνδρομή!

Κάνε νέα αίτηση, ανανέωση ή δώρο την biscotto members card μόνο με 10€ ετήσια συνδρομή, αντί για 20€ όλη τη νέα σεζόν!

 

Γνώρισε λίγο καλύτερα τη biscotto members card

H biscotto members card είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα εκπτώσεων και προνομίων για έξοδο, διασκέδαση, ψυχαγωγία και δράσεις με επίκεντρο την Θεσσαλονίκη και αναφορά σε ολόκληρη την Β. Ελλάδα.

H biscotto members card συνεργάζεται με τους καλύτερους χώρους ψυχαγωγίας και διασκέδασης της Θεσσαλονίκης, αλλά και με αντίστοιχους χώρους σε χειμερινούς και καλοκαιρινούς προορισμούς της Β. Ελλάδας, εξασφαλίζοντας για τους κατόχους της μοναδικές εκπτώσεις και προνόμια.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ | ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ | ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΡΤΑ

 

* Οι αιτήσεις γίνονται είτε τηλεφωνικά στο 2310 253878 είτε ηλεκτρονικά στο memberscard.biscotto.gr είτε μέσω αίτησης στο biscotto coffee+, στον πολυχώρο της πλατφόρμας του biscotto thessaloniki στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos.