Το πιο πρωτότυπο και ανατρεπτικό δείπνο μυστηρίου «Προσεχώς απόδραση» διοργανώθηκε πρόσφατα για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace. Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων της βραδιάς διατέθηκε για την υποστήριξη του αξιόλογου έργου του MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Γιάννης Βασιλειάδης, Βάγια Παναγιώτου, Άννα Μάνογλου του Make-A-Wish

Οι θεατές πέρασαν μια ξεκαρδιστική βραδιά προσπαθώντας να αξιολογήσουν τα αποδεικτικά στοιχεία που τους έδιναν οι ηθοποιοί, λύνοντας μοναδικούς γρίφους ενώ παράλληλα είχαν κληθεί να ανακρίνουν τους υπόπτους οι όποιοι αυτοσχεδίαζαν τις απαντήσεις τους προκαλώντας ξεκαρδιστικές καταστάσεις! Το θεατρικό δείπνο μυστηρίου είναι ένα διαδραστικό δρώμενο, το οποίο ήδη πραγματοποιείται με επιτυχία στο Λονδίνο αλλά  και  πρόσφατα στην Αθήνα από την Θεατρική Ομάδα «Βρες τον Δολοφόνο». Συνδυάζει θεατρική παράσταση που υποστηρίζεται από έξι επαγγελματίες ηθοποιούς και δείπνο – γεύμα.

Φανή Κωνσταντινίδου του Κτήματος Nico Lazaridi, Πόλυ Δεδέογλου του Grand Hotel Palace

Οι θεατές πέρασαν αξέχαστες στιγμές γέλιου σε ένα πρωτότυπο και άκρως ανατρεπτικό δείπνο λαμβάνοντας ενεργό ρόλο στην εξιχνίαση του μυστηρίου. Τα στοιχεία του αυτοσχεδιασμού και της διαδραστικότητας ήταν έντονα, αφού οι ηθοποιοί έρχονταν σε άμεση επαφή με τους καλεσμένους!

Οι ομάδες που έλυσαν σωστά το μυστήριο έλαβαν ένα συμβολικό έπαθλο!

Την βραδιά επισφράγισε με την μαεστρία του το άψογα προετοιμασμένο μενού τριών πιάτων, που ετοίμασε ο ευφάνταστος σεφ Βασίλης Τσόντζος του SEROS Prime Dining ενώ συνοδευόταν από επιλεγμένες ετικέτες κρασιού Nico Lazaridi ειδικά για την περίσταση.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Η ομάδα του «Βρές τον Δολοφόνο»