Διακοπές στην υδροδότηση υπάρχουν αυτήν την ώρα σε διάφορα σημεία της πόλης. Συγκεκριμένα, στον δήμο Νεάπολης Συκεών στην οδό Ομηρου / 20 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς δεν υπάρχει νερό. Η υδροδότηση θα αποκατασταθεί στις 12:30.

Στον δήμο Καλαμαριάς έκτακτη διακοπή υπάρχει στην οδό Σοφούλη Θεμιστοκλή / 5 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Η αποκατάσταση της βλάβης εκτιμάται πως θα γίνει στις 12.30 το μεσημέρι.

Εξάλλου, από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020, από τις 9:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες επανασυνδέσεων νέου αγωγού με υφιστάμενους και νέες διακλαδώσεις στην οδό Κωνσταντινουπόλεως του δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Μ. Μπότσαρη, Κωνσταντινουπόλεως, Τομπάζη, Κλεάνθους και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του δήμου Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υδροδότησης από τις 9:00 έως τις 14:00.

Έκτακτη διακοπή υπάρχει και στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και συγκεκριμένα στην οδό Περικλέους. Η αποκατάσταση υδροδότηση θα γίνει μέχρι τις 13:30.