Χωρίς νερό έχουν μείνει αυτήν την ώρα τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω προβλημάτων τα οποία υπάρχουν στο δίκτυο υδροδότησης της πόλης. Συγκεκριμένα, σε εξέλιξη βρίσκονται τρεις έκτακτες και μια προγραμματισμένη διακοπή.

Αναλυτικά:

Διακοπή υπάρχει στην Τούμπα, λόγω προβλήματος επί της οδού Ερυθραίας 8, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 11:00.

Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στη Σταυρούπολη, λόγω προβλήματος επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 23, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Διακοπή υπάρχει και στο Πανόραμα, λόγω προβλήματος επί των οδών Αθηνάς και Δημοκρατίας, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.

Χωρίς νερό για περίπου 6 ώρες θα βρεθεί και περιοχή στην Ευκαρπία, λόγω προγραμματισμένων εργασιών που πρόκειται να γίνουν από την ΕΥΑΘ για τη σύνδεση νέων αγωγών στη συμβολή των οδών Ολύμπου με Ανθοκήπων. Οι εργασίες και η διακοπή αναμένεται να ξεκινήσουν στις 10:00. Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει: «Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 10-9-2020, από τις 10:00 π.μ έως 16:00 μ.μ θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέων αγωγών Φ160 και Φ200 στη συμβολή των οδών Ολύμπου με Ανθοκήπων στην Δ.Ε.Ευκαρπίας του Δήμου Παύλου Μελά. Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Ολύμπου, Ρήγα Φεραίου, Ανθοκήπων στην περιοχή της Ευκαρπίας του Δήμου Παύλου Μελά και στις παρακείμενες οδούς. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».