Χωρίς νερό έχουν μείνει 3 περιοχές της Θεσσαλονίκης από το πρωί. Πρόκειται για 2 προγραμματισμένες και μια έκτακτη διακοπή, που αναμένεται να διαρκέσουν για αρκετές ώρες. Αναλυτικά, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ.

Διακοπή υπάρχει στην Καλαμαριά, λόγω προβλήματος στην οδό Ανατολικής Ρωμυλίας 8, το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 13:00.

Σε εξέλιξη βρίσκεται και προγραμματισμένη διακοπή στην Πολίχνη, λόγω έργων για τη σύνδεση νέου αγωγού. Η διακοπή έχει ξεκινήσει από τις 09:00 και αναμένεται να διαρκέσει για 6 ώρες. Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει: Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 7/7/2021, από τις 9:00 έως τις 15:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ110 στην συμβολή των οδών Πετρίδη με Φιλίππου και Δερβενακίων με Πετρίδη, στην ΔΕ Πολίχνης του Δήμου Παύλου Μελά. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Φιλίππου – Σκιάθου – Μεσσήνης – Δερβενακίων καθώς και στις παρακείμενες οδούς, στην ΔΕ Πολίχνης του Δήμου Παύλου Μελά. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Επίσης υπάρχει διακοπή και στην ευρύτερη περιοχή της Μαρτίου, λόγω έργων για τη σύνδεση νέου αγωγού. Η διακοπή έχει ξεκινήσει από τις 09:00 και αναμένεται να διαρκέσει για 5 ώρες. Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει: Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 7/7/2021, από τις 8:00 έως τις 13:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ150 που αφορούν την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. στη συμβολή των οδών Σόλωνος με Χαλκιδικής του Δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Μαρτίου, Κρήτης, Πέτρου Συνδίκα και Χαλκιδικής καθώς και στις παρακείμενες οδούς, του Δήμου Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 

Πηγή: typosthes.gr