Ναργιλές σε ποτήρι για take away είναι η νέα λύση που σκέφτηκαν στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που η εστίαση δεν έχει ανοίξει ακόμα.

Σκοπός είναι να προσελκύσουν τον κόσμο με όλο και πιο ευφάνταστες ιδέες. Στη συμπρωτεύουσα, μετά το take away σε ποτά, πλέον υπάρχει και η λύση του ναργιλέ, ατομικού σαφώς, σε ποτήρι, σύμφωνα με το Mega.

Όπως παρουσίασε ο Γιώργος Γεωργιάδης, ιδιοκτήτης καταστήματος, πρόκειται για μια πατέντα που δημιουργήθηκε μέσα στην πανδημία. Οι ατομικοί ναργιλέδες κοστίζουν περίπου 6 ευρώ, διαρκούν 45 λεπτά και κυκλοφορούν σε πολλές γεύσεις.

Πηγή: iefimerida.gr