Κλειστό θα παραμένει από σήμερα τμήμα της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών ερευνητικών γεωτρήσεων εκτός οδοστρώματος, για το έργο του FlyOver.

Οι εργασίες θα γίνουν τη Δευτέρα, την Τετάρτη και την Παρασκευή από τις 21.00 έως τις 06.00 μεταξύ των κόμβων Κ5 και Κ6.

Σύμφωνα με την τροχαία Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, στο ύψος μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Κ5 και Κ6.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος του ίδιου ρεύματος πορείας, ελάχιστου πλάτους 6,5 μέτρων (3,25 μέτρα έκαστη λωρίδα κυκλοφορίας).

Όπως είχε δηλώσει κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, Γιώργος Καραγιάννης, οι εργασίες για το FlyOver, με τις απαραίτητες  γεωτεχνικές εργασίες θα γίνονται βράδυ, ώστε να μην προκαλούνται προβλήματα στην πόλη. Παράλληλα, όπως είπε, θα συγκροτηθεί μία ομάδα, μία task force με την τοπική αυτοδιοίκηση, την περιφέρεια και το υπουργείο, ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα κυκλοφοριακά ζητήματα που υπάρχουν στην πόλη.

(φωτογραφία αρχείου)