Διακοπές στην υδροδότηση είναι προγραμματισμένες να γίνουν σε διάφορα σημεία στη Θεσσαλονίκη σήμερα, Τρίτη 7/7, αλλά και αύριο, Τετάρτη 8/7.

Συγκεκριμένα, από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι «την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020 από τις 9:00 έως τις 14:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες επανασυνδέσεων νέου αγωγού με υφιστάμενους και νέες διακλαδώσεις στην οδό Κωνσταντινουπόλεως του δήμου Θεσσαλονίκης. Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Μ. Μπότσαρη, Κωνσταντινουπόλεως, Τομπάζη, Κλεάνθους και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του δήμου Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης».

Αυτήν την ώρα στην οδό Λεωφόρος Καραμανλή Κωνσταντίνου / 8 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς είναι σε εξέλιξη εργασίες και στην περιοχή δεν υπάρχει νερό. Η αποκατάστασης υδροδότησης θα γίνει περί τις 12:00 το μεσημέρι.

Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, Προέκταση Παπάγου και σε όλες τις παρακείμενες οδούς είναι σε εξέλιξη εργασίες και η υδροδότηση θα αποκατασταθεί στις 12 το μεσημέρι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ