Αποδίδεται στην κυκλοφορία η οδός Παπαδάκη, καθώς απομακρύνονται οι λαμαρίνες από το εργοτάξιο του μετρό στον Σταθμό Βούλγαρη, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Η οδός Παπαδάκη, κάθετος δρόμος που συνδέει κεντρικές οδούς όπως τη Βούλγαρη και τη Δελφών, ανοίγει μετά από πολλά χρόνια, δίνοντας «ανάσα» στην κυκλοφορία της περιοχής, όπως τόνισε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, ο πρόεδρος της «Αττικό Μετρό Α.Ε», Γιάννης Μυλόπουλος. Την «καλή είδηση της ημέρας» ανακοίνωσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, λίγες ώρες μετά τις καταστροφές στο εργοτάξιο του Μετρό, στην περιοχή του Συντριβανίου, κατά τις χτεσινές κινητοποιήσεις.

«Σήμερα είναι μια καινούργια ημέρα. Μετά τη χτεσινή καταστροφή στο εργοτάξιο Σιντριβάνι- Έκθεση, η καλή είδηση έρχεται από το σταθμό Βούλγαρη. Ανοίγει η οδός Παπαδάκη μετά από πολλά χρόνια. Προχωρούμε παρά τις αντιξοότητες», σχολίασε ο πρόεδρος «Αττικό Μετρό Α.Ε».

Φωτό Ελευθερία Φαραντάκη

«Είχαμε πει ότι το 2018 θα ήταν χρονιά απομάκρυνσης λαμαρινών και εργοταξίων. Μετά τη Μοναστηρίου, την Εγνατία, τη Λεωφόρο Κ. Καραμανλή και την οδό Δελφών ανοίγει η οδός Παπαδάκη», σημείωσε ο κ. Μυλόπουλος, ο οποίος επισήμανε ότι ολοκληρώνονται οι εργασίες και το αμέσως επόμενο διάστημα θα απομακρυνθούν οι λαμαρίνες και θα αποδοθεί στην κυκλοφορία άλλη μία λωρίδα εισόδου στην πόλη, επί της οδού Μοναστηρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ