Η Mikel Coffee Company ξεκίνησε την πορεία της το 2008, από την πόλη της Λάρισας. Από τα πρώτα χρόνια η στρατηγική της εταιρίας χαράχτηκε με γνώμονα τη δημιουργία ενός δικτύου καταστημάτων καφέ, που θα αναπτυσσόταν, τόσο εντός των ορίων της Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό, διατηρώντας σταθερές τις αξίες και τη φιλοσοφία της εταιρίας.

Σήμερα η Mikel Coffee Company διαθέτει ένα δίκτυο 140 περίπου καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και με αρκετά ακόμα καταστήματα να βρίσκονται υπό κατασκευή, είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες καφεστίασης στην ελληνική αγορά.

Στα καταστήματα Mikel ο καφές δεν είναι μόνο μια καθημερινή ανάγκη ή μια απλή αγαπημένη συνήθεια. Ήταν και παραμένει μια μορφή τέχνης, που αντανακλά την τεχνογνωσία των ειδικών μας, τον τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, αλλά και τη δημιουργικότητα και το κέφι της μεγάλης ομάδας.

Η επιλογή του καφέ, το μοναδικό χαρμάνι, οι σπιτικές αναμνήσεις, που ξυπνούν τα φρέσκα βουτήματα και τα αρτοσκευάσματά, είναι σταθερές αξίες.

Δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας παρακάτω:
Barista – Αγία Παρασκευή
Barista – Ελευσίνα
Άτομα για Delivery – Περιστέρι
Άτομα για Delivery – Θεσσαλονίκη
Άτομα για Service – Βόλος
Άτομα για Service & Tαμείο – Καλαμπάκα
Barista – Άγιος Ιωάννης Θεσσαλονίκης
Άτομα για Service – Κοζάνη
Άτομα για Delivery – Θεσσαλονίκη
Barista – Περαία Θεσσαλονίκης