Ένα ακόμη biscotto workshop με θέμα τη Θεραπευτική Ιστιοπλοΐα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Μαΐου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Με καπετάνιο τον … Εαυτό μας
Πλοίο το… σώμα μας
Ναύτες τα … συναισθήματά μας
Πανιά τη… λογική
Άνεμο τα… γεγονότα
Στα ταξίδια …. τις σχέσεις μας
Ελάτε να γνωρίσετε γιατί η Ιστιοπλοΐα μπορεί να λειτουργήσει περισσότερο θεραπευτικά από όλες τις άλλες δράσεις που θα επιλέξουμε για χαλάρωση ευεξία και αυτογνωσία!
Γιατί στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες πολιτείες επιδοτούνται προγράμματα θεραπευτικής Ιστιοπλοΐας από το εθνικό σύστημα υγείας;
Η ζωή γίνεται ομορφότερη και απλούστερη όταν μπορούμε να κατανοούμε τον εαυτό μας και τους άλλους. Γίνεται πληρέστερη όταν αντιλαμβανόμαστε την αξία της μοναδικότητάς μας και τα ταλέντα μας, χρησιμοποιώντας τα δημιουργικά για την ευτυχία μας και ακριβώς αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της ζωής. Όμως οι συνήθειες, τα συναισθήματα και το περιβάλλον, κάποιες φορές, μας κρατούν μακριά από τον πολυπόθητο στόχο της προσωπικής πληρότητας.
Το Πρόγραμμα “Πνοές και Αρμενίσματα… Ψυχολογία εν πλω” είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που δημιουργήσαμε για να συμπληρώσουμε αυτό το κενό, για όσους επιθυμούν ο στόχος της αλλαγής να μη μείνει ένα μακρινό όνειρο. Πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα πρόγραμμα συνδυάζει το ταξίδι αυτογνωσίας στον εαυτό, με το ταξίδεμα στη θάλασσα, συνδυάζοντας την Ιστιοπλοΐα και τη Ψυχολογία, χωρίς να απαιτούνται γνώσεις σε κανένα από αυτά, με την ασφάλεια των πλεύσεων στη θάλασσα που μας παρέχουν οι έμπειροι skipper της σχολής και τη σωστή καθοδήγηση της ψυχολόγου που συντονίζει το ταξίδι στα μονοπάτια του μυαλού και της ψυχής!
Ένα πρόγραμμα ψυχοθεραπείας για όλους από τη εφηβεία μέχρι τα βαθιά γεράματα
Αν αγαπάς να βρίσκεσαι στη Θάλασσα και να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης, ευεξίας, να αφήσεις το άγχος, και να περάσεις όμορφα !

Είναι ώρα να αναλάβουμε δράση!
Αν όχι εμείς για τον εαυτό μας, τότε ποιος;
Ελάτε να πάρουμε το τιμόνι στα χέρια, σηκώνοντας την άγκυρα, ανοίγοντας πανιά!
Ελάτε ν΄ αρμενίσουμε στους πολυπόθητους προσωπικούς προορισμούς μας!!

Παρουσίαση: Αναστασία Βαρσαμοπούλου: Ψυχολόγος ΜSc Συμβουλευτικής, Νευροψυχολόγος  Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt Εικαστική Θεραπεύτρια,  Ιστιοπλόος
Θανάσης Μπαξεβάνης: Προπονητής ιστιοπλοΐας  ΤΕΦΑΑ ΑΠΘ

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Τρίτη 14 Μαΐου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
workshop biscotto community